Sådan bruges Zigzag når Syning

En zigzag sting er normalt gøres for at forsegle en søm for at forhindre at materialet flosser. Gør denne form for søm er ret nemt, så længe du ved hvordan man bruger en symaskine. Zigzag er ikke kun for at sikre sømme, kan den også bruges til at lave dekorative sting i nogen form for stof. En syning machineâ € ™ s indstilling kan justeres til at gøre en zigzag og andre typer af masker samt. Ved et stykke tøj eller nogen form for materiale, er det meget vigtigt at sikre stingene med zigzag dem, så stoffet vil ikke flosser og fjern sting i processen. Hvis du ønsker at gøre syning stof ind i en hobby, skal du kende de forskellige typer af masker. Denne artikel vil vise dig, hvordan du bruger zigzag sting ved syning tekstiler. Læs videre.

  • Gør dig bekendt med din symaskine. Er Enhver maskine udstyret med en ownerâ € ™ s manual så begyndere kan sætte sig ind i machineâ € ™ s brug. Ved en zigzagsøm, skal machineâ € ™ s indstilling ændres for at gøre en sådan søm, så notere på, hvordan du indstiller symaskinen til zigzag søm.
  • Sy stoffet. Brug en almindelig søm til at sy tøjet sammen. Efterlad mindst en fjerdedel af en tomme godtgørelse for zigzag søm. Udfyld mønsteret på stoffet, at du gør.
  • Indstil symaskinen til zigzagsøm. Når du er færdig med at sy stoffer sammen, indstille bredden på zigzag sting. Normalt zigzag sting til tætning sømmene kræver kun en smal bredde.
  • Test sting på et stykke stof. For at sikre, at du gør det på den rigtige måde, skal du bruge et stykke stof først for at se om du kan gøre sømmen ordentligt. Gør det flere gange på stoffet for at perfektionere teknikken.
  • Sy stoffet. Når du har praktiseret den søm, kan du fortsætte med det stof, som du har syet sammen. Tryk sømrummene sammen og placere kanten af ​​stoffet under nålen. Sørg for at trykke ned stoffet sammen som du forhånd.
  • Arbejd din vej langs hele stoffet. Hvis du ikke kan gøre en kontinuerlig zigzag, kan du pause og klip tråden og start et nyt link. Du behøver kun at sørge for, at afslutningen af ​​hver søm er sikret før start, hvor du slap.

Ved hjælp af en symaskine, manuel eller elektrisk bør der træffes forholdsregler for at undgå ulykker. Når holde og skubbe stoffet på nålen, så sørg for, at dine fingre ikke kommer i vejen, eller du risikerer chancerne for at såre din finger, når det rører nålen. Hvis du er en newbie i at bruge en symaskine, læs ownerâ € ™ s manual første til at sætte dig ind i maskinen. Du kan også få hjælp fra en person tæt på dig at lære dig det grundlæggende i syning. Visuel tutorial er bedre end bare at læse det fra en manual.