Sådan bruges Wind Power som energikilde

Alternative strømkilder er meget prioriteret disse dage på grund af miljømæssige risici ved fælles energikilder i verden i dag. Vindkraft er noget, der er alle naturlige og selvom det ikke kan konkurrere med ekstreme magt et atomkraftværk, kan stadig generere rigelig energi, der kan hjælpe øge din magt system. Her er de måder, hvor du kan bruge vindkraft som energikilde.

Wind Power Theory. Du kan ikke bruge vindkraft som energikilde, hvis du ikke først ved, hvordan det fungerer. Vindkraft opererer under det princip, at luften er en væske. Som sådan har kinetisk energi i sin midte, der kan bruges som en rigelig energikilde til dit hjem eller kontor. Turbiner fange energi fra vinden, da det viser, og er ofte stærk nok til at forårsage bevægelse.

Turbiner. Den allerførste skridt til at udnytte kraften i vinden er ved at få møllen. Der er tre dele til en god turbine: rotorblad, aksel og generator. Du kan købe din egen vindmølle eller hvis du er trængte til kontanter og på den praktiske side, kan du prøve Instructables 'Gør det selv 100 Watt Vindmølle.

Rotor Blade. Rotorbladet af turbinen skal placeres på en sådan måde, at den modsætter sig bevægelsen af ​​vinden i aktion. Denne måde, vil det få dig det ønskede energi, som du vil have overført til dit hjem. Du bør også bevare din rotorblad at holde det i top energi fanger tilstand. Rotorbladene maksimere brugen af ​​elevatoren og træk for at fange de mest mængden af ​​vindenergi. Vælg det design, ligner turbinebladets. Diameteren af ​​din rotor påvirker også den mængde strøm, der vil blive genereret. Jo større din rotorblad, jo større kraft.

Shaft. Akslen skal være fri for forhindringer under driften af ​​opfange vindenergi. Dette er passagen under hvilken energi taget fra rotorbladet overførsler til generatoren. Den skal dreje når rotorbladet spins. Check for konsistens ved at teste spin akslen og rotorbladet.

Generator. Generatoren er den sidste stop af vindkraft, før det bliver omdannet til brugbar elektrisk energi til dit hjem. Generatoren producerer elektrisk spænding bygger på principper om elektromagnetisk induktion.

Cable. Kablet skal være korrekt forbundet til generatoren, så transmissionen af energi vil være glat. Gør ikke kablerne for lang ellers vil der være massive tab af energi under transmissionen af ​​den konverterede energi fra generatoren.

Collector. Hvis du bruger mere end én vindkraft turbine, sætte et punkt, hvor alle kabler fra møllerne konvergerer. Dette er den vigtigste boks, der vil blive knyttet til dit elektriske system derhjemme.

Det er bedst, hvis du kender effekt af dit hjem, så du kan få de rigtige dimensioner til din vindkraft turbine. Også, hvis det er muligt, giver rigelig plads fra solfangeren til dit hjem, så der vil være at mindske spændinger. Vindkraft kan få medium til høje spændinger og skal håndteres med forsigtighed.