Sådan bruges Viderestilling på dit hjem telefon

Kan du forestille dig at vinde en konkurrence, men den eneste måde at få din præmie er at have projektkonkurrencen arrangørerne kalder dig derhjemme? Og hvad hvis youâ € ™ re væk fra dit hus ofte, hvad der sker med din præmie så? Er det miste? Det ville sutte, men heldigvis, € thereâ ™ sa løsning for det.

Problemet når forventer vigtige telefonopkald, er, at der ofte er vi ikke, hvor vi er beregnet til at være. Livet tager os i mærkelige destinationer i løbet af dagen og ofte, vi nyresten € ™ t indendørs for at tage disse opkald. Medmindre du planlægger at tilbringe hele dagen venter ved telefonen, den bedste ting at gøre er at få viderestilling, så du ikke går glip af de vigtige opkald.

Viderestilling dybest set giver opkald til din fastnet til at blive sendt til enten en anden telefon eller til din mobiltelefon. Hvis youâ € ™ altid re forventer vigtige telefonopkald og er typen Whoa € ™ s altid på farten, viderestilling af opkald kan blive din nye bedste ven.

  • Arbejde fra dit hjem telefon. Youâ € ™ ll være programmering dit hjem telefon til automatisk at sende, hvad kalder den modtager til destinationen telefonen. Så afhente dit hjem telefon receiver derefter vente på en klartone.
  • Punch i fremsendelsen kode. På det numeriske tastatur på din fastnet telefon, dial up havelåge (#) 72 eller stjerne (*) 72 for at aktivere kommandoen viderestilling. Hvis youâ € ™ re den type, der bor i 80A € ™ s og stadig have en roterende telefon, det nummer, du har brug for at dreje in er 1172.
  • Indtast telefonnummeret. Efter aktivering af viderestilling option, skal du lade den fastnet telefon vide hvilken telefon youâ € ™ ll sende opkaldet til. Viderestilling forstår ti cifrede numre så youâ € ™ ll nødt til at medtage områdenummer i antallet. Hvis du videresender til en mobiltelefon, ita € ™ s bedst du henvise til din tjenesteudbyder, hvis der er nogen protokoller om viderestilling. Hvis youâ € ™ re videresendelse til en anden fastnet vil der være en bekræftelsestone for at lade dig vide, at viderestilling mulighed er i kraft.
  • Test opkald. For at kontrollere om fremsendelse arbejdede, gå til en friendâ € ™ s plads og ringe til dit fastnet derfra. Indkaldelsen bør straks viderestille til din mobiltelefon. Hvis du vil, kan du besvare opkaldet at bekræfte, at viderestillingen virker.
  • Deaktivering procedure. Du kan deaktivere viderestilling når som helst ved at taste havelåge (#) 73 eller stjerne (*) 73. Og hvis youâ € ™ re at 80A € ™ s fyr med den gamle skole roterende telefon, antallet spinde in er 1173. Der vil være en bekræftelsestone så godt at lade dig vide, at viderestilling er deaktiveret.
  • Tjek din tjenesteudbyder. Tallene er angivet ovenfor, der aktiverer og deaktiverer du din viderestilling er de generelle dem, som telefon selskaber. Det kan være nødvendigt at bekræfte med din telefon-udbyder, hvis de har forskellige numre, der anvendes til viderestilling.

Viderestilling er en service leveres gratis med telefon selskaber. Du kan også ønsker at tjekke med din companyâ € ™ s politikker vedrørende viderestilling, hvis du ønsker at sende dit hjem opkald til din fastnettelefon.