Sådan bruges Software Tools for Byggeri og Anlæg

Sådan bruges Software Tools for Byggeri og Anlæg

Der er en bred vifte af software-værktøjer, der anvendes i civilingeniør, bygningskonstruktioner, design engineering, miljøteknik, maskinteknik, transport engineering, og arkitektur. Softwaren til anlægsarbejder er normalt bruges til at simulere, design og analysere arkitektoniske strukturer såsom veje, broer og bygninger. Anlægsarbejder software normalt omfatter element analyse, 3D eller tredimensionel modellering, og distribution diagrammer og udstyr brug.

Nogle softwareværktøjer gøres egnet til håndtering af administrative funktioner engineering projekter, herunder den overordnede ledelse af anlægsarbejder budgetter, omkostninger, materialer erhvervelse og ressourceallokering. Nogle anlægsteknik softwareværktøjer fokuserer på de fysiske aspekter og krav i egentlige veje, broer og bygningskonstruktion.

Her er nogle selskaber eller websteder, hvor du kan købe oplysninger om software-værktøjer, som du kan bruge i anlægsarbejder. Nogle virksomheder tilbyder kurser, grader, software materialer, online-værktøjer, og varer til at guide dig og give de oplysninger, du har brug for.

 1. Engineering Software Center er et nyttigt søgemaskine for software i det civile ingeniørområdet.
 2. Arkitektonisk Wall Systems, Inc. er en virksomhed, der leverer specialiseret software til beregning afsnittet egenskaber og beklædning industrien.
 3. Archon Engineering Software har et udvalg af softwareprogrammer til civil, mekaniske, strukturelle teknisk analyse og design.
 4. CADS - borgerlige og Konstruktioner Software handler om software applikationer til design, analyse og detaljering af bygninger.
 5. Creative Engineering er en civilingeniør software program designet til Macintosh.
 6. Byggeri Sciences Research Foundation giver programmer og vejledende specifikationer, ligesom SPECTEXT, SPECTEXT II og CSRF omrids.
 7. Byggeri Software Center har et stort udvalg online-programmer, der er gratis, herunder ledelse, målinger, estimering værktøjer, og planlægning for byggeri.
 8. Engineering Shareware og Freeware programmer giver engineering freeware og shareware og programmer, der omfatter programmer til udarbejdelse og modellering.
 9. Oasys Software tilbyder pakker til anlægsarbejder software, som indeholder en 32-bit Windows strukturelle, beton og geotekniske finite element analyse.
 10. Integer er et uafhængigt softwarehus, der har specialiseret sig i byggebranchen applikationssoftware til armeret beton, stålkonstruktioner, og bro design.
 11. Scia-Online har specialiseret sig i software til byggebranchen.
 12. Soft Tech Ingeniører tilbyder byggeomkostninger og informationsstyring og CAD-applikationer til anlægsarbejder.
 13. TDV Østrig er et ingeniør konsulentfirma og producerer software til behandling tekniske data. Det udvikler applikationssoftware bruges i anlægsarbejder.
 14. XcalcS giver online-værktøjer, der anvendes i strukturelle design af plader og bjælker.

En bevidsthed om de forskellige software-værktøjer, du kan bruge i Anlægsarbejder kan hjælpe dig med at udvikle bedre færdigheder som civilingeniør. Du kan mestre at bruge civil software til tekniske projektering at kortlægge de forskellige elementer, der er nødvendige for at måle spænd, vartegn fotografi, og ændre effektorer terræn i brobygning. Du kan forbedre din viden i at bruge software i visualisere motorveje, bygge veje, forudsige trafikstrøm, der producerer trafik og street-belysning skemaer, og bestemme lane krav.

Du er velkommen til at studere artikler og tilgængelige kursus skitserer, uddannelser, der udbydes, freeware og shareware software funktioner, og online gratis prøveversioner af så mange værktøjer til rådighed for bygningskonstruktioner, design engineering, miljøteknik, maskinteknik, og transport engineering.