Sådan bruges sociale netværkssider

Websites som Facebook, Twitter og MySpace lader dig vise, hvem og hvad du er gennem online interaktion. Med hjælp fra disse sociale netværkssider, kan du finde længe tabt skolekammerater eller venner gennem mennesker søgning. Singler søger partnere kan bede om hjælp fra flere online dating sites.

Hvis du ønsker at forbedre din virksomhed, social networking sites er enkle at bruge. Selvom der er mange former for sociale medier, sociale netværkssider er langt den nemmeste og samtidig, mest effektive redskaber til at gøre det. Virksomheder har udvidet deres niche ved hjælp af sociale netværkssider. Selv solo købmænd samle kunder uden at det er nødvendigt at ansætte markedsføring agenter til at markedsføre deres produkter og tjenester. Hvorfor ansætte sælgere, når du kan bruge sociale netværkssider til at udføre dine egne salg pladser i chats, fora eller blogs?

Selv om det er en simpel opgave, der foreligger rimelig (og anstændige) måder at bruge sociale netværkssider i din virksomhed. Her er de:

  1. Prøv at være venlig og omgængelig. Nogle af de sociale netværkssider er Facebook, Twitter og MySpace. Disse giver brugerne mulighed for at tilføje venner, interagere med andre og sende personlige opdateringer.
  2. Interagere og tilføje venner i et normalt tempo, ikke en markedsføringstilladelse agent tempo. Hvis du tror, ​​at hundredvis af venner på et øjeblik vil gøre din markedsføring nemmere, så tro om igen. De hundredvis af mennesker ved ikke engang, du, så hvorfor gider lytte til dig? Start med kun nogle få. Få at vide dem. Pretty snart, vil ord komme rundt om, hvor medfølende og allestedsnærværende du er. Du vil få flere venneanmodninger på den måde, derfor udvide din målgruppe uden at tvinge det.
  3. Vær tålmodig. Ligesom med alle sociale medier, det tager tid at få et publikum, for at tilbyde dine produkter og se resultater. Og selv om du allerede er venner, kan du ikke forvente, at få fat i, hvad du tilbyder. Mest sandsynligt, kun 3 ud af ti vil forsøge dit produkt eller service. En eller to af dine tilfredse kunder kan sprede nyheden selv ved at poste positive kommentarer og blogs om dig og dine tilbud. Så igen, vil det tage nogen tid, før de gentagne ordrer begynder at komme i, og du gøre andre interesserede.
  4. Undgå at blive selvcentreret. Du kan tale om dig selv, men undgå for meget forbinder ud til dit websted. Har du nogensinde talt med nogen, der holder siger, "Jeg er dette" eller "Jeg er, at"? Lyder irriterende, ikke?
  5. Må ikke være alt for iøjnefaldende. Facebook og MySpace er sociale sites, ikke en markedsområde. Salg er ikke den højeste prioritet. Nogle vil måske få keder sig med dine indlæg, og de vil ikke gider at tjekke dit websted.
  6. Brug ikke en auto-direkte meddelelse i Twitter. Det er altid bedre at have en en-til-en samtale. Hvis du har for travlt til at svare på dine tilhængere, ikke bruge auto-DM. I stedet kender din målgruppe. Have mindst 15 minutter af din tid hver morgen og aften for at tjekke dem ud og interagere med dem. Hvis en person finder ud af at du bruger auto-DM, han ved, du ligeglad hans bidrag til samtalen, så hvorfor skulle han bekymre sig om din?

Se? Det er så nemt, at i sidste ende, vil du indse, at du ikke behøver at gøre markedsføring længere. Alt du skal gøre er at starte ilden og lad det sprede sig. Det er sådan social networking fungerer.