Sådan bruges røgelse

Sådan bruges røgelse


Der er mange måder at bruge røgelse, hvilket er en urt, der kommer fra harpiksen af ​​Boswellia træet. Dens mest almindelige brug i ayurvedisk eller vestlig medicin stammer fra dets terapeutiske egenskaber som en smertestillende, antidepressiv, og beroligende. Men ud over at være en kraftfuld helbredende urt, røgelse er også en vigtig ingrediens i stress-reducerende incenses og exotically duftende parfume.

Forskningsbaseret Bruger til Frankincense

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du bruger røgelse, forvisset det har en række foreslåede anvendelser i naturlig og traditionel medicin, såsom følgende:

 • Nyere forskning på Virginia Tech tyder på, at røgelse kan være anvendelige til behandling af malignt melanom.
 • Yderligere forskning viser, at det også kan have effekt i behandling af blærekræft.
 • En dobbeltblind, placebokontrolleret studie testede et stof kaldet 5-Loxin, et derivat af røgelse. Tyder på, at stoffet viser effekt ved behandling af slidgigt i knæet.
 • En anden undersøgelse udført på Johns Hopkins University viste, at røgelse røg har psykoaktive egenskaber, som angst og depression hos mus.

Anekdotiske måder at bruge røgelse

Anekdotisk, er medicinsk forskning ikke sikkerhedskopiere nogle af de mange rapporterede fordele ved røgelse i dens forskellige former. Men der er mange mennesker, der tror på sine helbredende kræfter.

Sådan bruges røgelse til aromaterapi

 • Ved anvendelse som aromaterapi, kan røgelse lindre en række betingelser knyttet til følelsesmæssig stress, såsom angst, skuffelse, følelsesmæssig udmattelse og hysteri. Hvis du vil bruge til aromaterapi, placere et par dråber i varmt vand, såsom et bad, massage med olien fortyndes i et luftfartsselskab olie, eller bruge en speciel aromaterapi diffuser.
 • Yderligere aromaterapi anvendelser af røgelse olie indbefatter behandling af kongestiv tilstande, såsom astma, bronkitis og bihulebetændelse.
 • Et par dråber røgelse olie drysses på et lommetørklæde og inhalerede regelmæssigt kan lindre nasal overbelastning forbundet med forkølelse og allergi.

Sådan bruges Virak Essential Oil

 • Mange mennesker tror på at behandle ganglion cyster med en to gange dagligt topisk anvendelse af et par dråber røgelse æterisk olie i et luftfartsselskab olie såsom vindruekerneolie.
 • Du kan anvende røgelse topisk (et par dråber i en teskefuld luftfartsselskab olie) til behandling af inflammatoriske hudsygdomme, såsom acne ardannelse, heling af nedskæringer og pletter. For sår, anvende 2-3 dråber røgelse olie til en kold komprimere og henvende sig direkte til området to gange dagligt.
 • Brug et par dråber røgelse olie i daglige hud behandling cremer for at minimere rynker og genoprette elasticitet til huden.
 • Lindre menstruationssmerter ved at tilføje otte til ti dråber røgelse æterisk olie til din badevandet og bosætte sig i for en lang, beroligende sættetid. Til tunge perioder, gælder 3-4 dråber røgelse olie i et luftfartsselskab olie og massage på maven to gange om dagen.
 • Otte til ti dråber røgelse olie i badevandet kan også lindre afbrænding af urinvejsinfektioner. Det sandsynligvis en selvfølge - blød i badevandet; ikke drikke det.
 • For at forbedre omsætning, tilsættes 4-5 dråber røgelse olie til et luftfartsselskab olie og massage på de berørte områder to gange dagligt.

På grund af sin anekdotiske ry som en kraftig anti-inflammatorisk, at nogle bruger røgelse behandling af kroniske inflammatoriske tilstande, såsom Crohns sygdom, colitis ulcerosa og slidgigt. En læge skal føre tilsyn med anvendelsen af ​​røgelse for sådanne forhold, og din læge kan give dig flere oplysninger om, hvordan du bruger røgelse i din behandling.

Forholdsregler og bivirkninger

Mange af de ovennævnte anvendelser er ikke blevet testet af ADA. Det er altid bedst at tjekke med din læge, før du bruger nogen urtemedicin. Frankincense bør ikke tages internt, medmindre du er under pleje af en læge eller naturlig sundhedspleje udbyder, som anbefaler en sådan brug.

 • Hvis du bruger en blodfortyndende medicin såsom Plavix eller Coumadin, bør du ikke bruge røgelse.
 • Du bør aldrig bruge røgelse, mens gravide eller ammende medmindre du er under ledelse af din sundhedspleje udbyder.
 • Frankincense olie bør aldrig anvendes direkte på huden eller irritation kan resultere. Fortynd altid røgelse i et luftfartsselskab olie eller vand. Hvis der opstår irritation af huden, stoppe og søge læge. Frankincense bør aldrig anvendes på beskadiget hud.

Mere end Mød Eye

Virak har mange påståede medicinske fordele og aromatiske egenskaber, samt nogle etablerede medicinske anvendelser. Uanset hvad, der er mere til denne århundreder gamle urt end opfylder øjet ved første øjekast. For mere information om, hvordan du bruger røgelse eller for at lære mere om dens mindre almindelige anvendelser, rådføre sig med en naturlig sundhedspleje udbyder eller aroma terapeut.