Sådan bruges Praise med dine børn

Sådan bruges Praise med dine børn
Ros kan anvendes til at styrke god opførsel. Hvis forældrene har konsekvenser for børns uønsket adfærd, de har brug for dette skal afvejes med ros, der vil vise dem, hvad de skal gøre i stedet.

Identificer prisværdigt Events

Tænk på de gode adfærd, du ønsker at indgyde i dine børn. Nogle eksempler er:

  • Er de venlige over for deres søskende? Har de sige noget pænt eller sød? Har de ikke rammer hinanden? Har de gøre det gennem en hel dag uden at kæmpe?
  • Har de hjælpe omkring huset uden at blive bedt om flere gange?
  • Har de gør deres hjemmearbejde uden at blive spurgt?
  • Har de lytter når fortalte det var sengetid?
  • Har de opnå noget, som får lige som, forbedre deres karaktergennemsnit, eller vinde et trofæ?
  • Har de gøre noget særligt eller tankevækkende for en anden?
  • Har de tilbyder en undskyldning uden at blive spurgt?

Når det er passende at rose børn

Ros er noget en forælder kan bruge til at forstærke god opførsel eller helst forældre ønsker at gøre deres børn har det godt. Overpraising børn er ikke noget, der sker. Den eneste gang, du måske ikke ønsker at bruge ros er, når dine børn gøre noget, de ved, de ikke bør gøre.

Komplimenterede Børns attributter

Børn føler sig godt med rigelige mængder ros. Nogle synes, det er muligt at "overpraise" børn, men snarere de beskriver "ineffektive" rose.

Hvis du har lyst til at fortælle dine børn, de er smukke, er der intet galt med det. Hvis du ønsker at komplimentere de attributter dine børn har, det hjælper til at opbygge selvværd.

Komplimenterede handlinger og adfærd

Har dine børn rejse midler til kræftpatienter? Har de øve på en aktivitet virkelig hårdt og opnå, hvad de ville? Har de trøste deres grædende søskende?

Disse handlinger og adfærd er bemærkelsesværdige. De viser dine børn har gjort fremskridt med noget, de ønsker at opnå, eller er kommet med deres modenhed.

Generel ros er bedre end ingen

Nogle mennesker tror, ​​at for ros for at være effektiv, skal du stave det ud til børn. Mens fortælle dit barn, hvorfor du rose dem er godt, det er ikke nødvendigt hele tiden. Pointen er, at du roser dit barn, og det er bedre end ingen ros overhovedet.

Ikke at rose dit barn kan forlade dit barn følelse som der ikke er nogen glædeligt dig.

Har du haft gode erfaringer med at rose dine børn? Tak for læsning!