Sådan bruges Power Blocks i din træning rutine

Arbejde ud for udholdenhed og muskel udvikling? Så håndvægte er helt sikkert det bedste svar for. Men med behovet for forskellige vægte, kan et sæt af magt håndvægt være meget pladskrævende og dyre. Takket være indførelsen af ​​Power Blocks. Dette problem er elimineret uden at ofre effektivitet af udstyret.

Selvom ikke alle kender fordelingen af ​​denne øvelse udstyr sæt, Power Blocks er gode investeringer i en lav pris og kompakt måde. Dette gør det perfekt til en levetid øvelse rutine, når som helst og hvor som helst. Her er nogle nyttige tips om, hvordan du bruger Power Blocks i din motion rutine.

  • Med hensyn til brugen af ​​magt håndvægt er meget lig de sædvanlige vægte. Du kan få en fra magten stativer og gøre din sædvanlige motion løft rutine enten stående, siddende eller liggende i en bænk. Da dette ikke er elektrisk udstyr, er det fint at bruge mere tid på at øve og træne med det.
  • Hvis du har oplevet træning i et motionscenter med brug af håndvægte, kan du stadig øve denne aktivitet med brug af Power Blocks. Dette vil helt sikkert bringe lignende resultater som for din elite gym træning før.
  • Du kan stadig bruge disse power vægt i andre elite ikke-elektrisk Trainera € ™ s program som overhead-presser, bryst presser, bicep krøller, lunges, squats, one-arm rækker, og en masse flere aktiviteter.
  • Hvis du er nybegynder, kan du begynde at løfte 50-pund power vægte, øge den til 90 pounds, og derefter få så meget til 130 pounds. Det gode ved disse magt vægte er, at alle vægtene befinder sig i en kompakt udstyr. Der er ikke flere separate sæt for hver vægt. Du kan blot indtaste en metalstang til din ønskede vægt og så kører for det udstyr sæt, du vil løfte.
  • Du kan tjekke tv-shows og reklamer for Power Blocks. Oftere end ikke, præsentere de effektive måder om, hvordan du kan bruge hvert sæt afhængigt af dine mål. Det gode ved TV videoer er, at du er i stand til at visualisere korrekt brug af udstyret.
  • Du kan købe cd'er med vægt på at bruge magt vægte. Du kan vedtage en masse motion aktiviteter fra dem, hvori du kan gøre brug af vægtene i din magt stativer.

Med magt som følge af Power Blocks sæt, vil du helt sikkert nå dine daglige motion mål. De sparer meget af din plads til opbevaring og gøre det bekvemt for dig at bringe dem hvor som helst du går. Faktisk, når du laver dette udstyr en del af din træning rutine, er det aldrig langt, at du vil opnå, hvad du ønsker at få. Bare sørg for at udstyret anvendes på den rigtige måde.