Sådan bruges Power Blocks for et arbejde ud

Sit-ups, push-ups, og krøller er alt sammen meget godt, hvis du ønsker at holde sig i form. Hvis du ønsker at tilføje konturer, iturevet og kød på dine knogler, men de bedste værktøjer til at bruge, er dumbbell vægte. Designet til at fremskynde muskelvækst og forbedre din fysik så hurtigt som muligt, dumbbell fungerer som ingen anden stykke træningsudstyr. Konceptet er grundlæggende og enkel, men resultaterne er nogle af de bedste. Fordi håndvægte ikke er fastgjort på en maskine eller endda en bar, der skal løftes med begge hænder, er du tvinger så meget muskel koordination som muligt. Hvis du tænker på at starte dig eget motionscenter eller opbygge et hjem gym, Power Blocks dumbbell er en af ​​de bedste valg. Du kan endda købe brugte Power Blocks på Ebay. Her er hvordan man bruger disse magt håndvægte til din træning.

  1. Indsæt kerne håndtaget i reden. I modsætning til cirkulære håndvægte, der arbejder gennem skiver eller klip, er Power Blocks designet med en praktisk firkantet form, der er optimeret til større stabilitet og kontrol. Disse magt vægte består af en kerne håndtag, der passer stramt ind i power racks eller en rede, hvor alle de ekstra vægtskiver er arrangeret. Hvis du vil bruge Power Block, blot placere kernen håndtag og tilpasning til reden. Når afregnes, vil alle de riller, der tilgodeser de vægtskiver positionere sig på de tilsvarende plader.
  2. Vælg vægtene. Det geniale positionering og not system i de Power Blocks gør det meget nemt at vælge vægte. I modsætning til typen dial håndvægte, hvor du bliver nødt til at skrue på, og spænd vægt skiver, Power Block har en fitting system, der virker automatisk, når du vælger vægtene fra reden. For at vælge vægtene bruge Power Block pin at vælge, hvilken vægt plade du vil træne med. Dette vil skubbe pladerne på plads, og det samme vil låse vægtene ind i kernen håndtag. Intet behov for nogen stramning fra din side. Fordi alle delene er designet til mikrometer, Power Block hverken vil vrikke eller knirke mens du arbejder ud. De vægtskiver også komme i farvekoder for at gøre vægt udvælgelse revision så let som muligt. De vægtskiver på Power Block kan også ændres i trin på fem eller ti pund. Fordi nogle øvelser kræver små variationer i vægt, Power Block kommer også med adder vægte, der kommer i 2,5 £ værdier, der er lige så tungt som lidt salt blokke.
  3. Lift. Når du har valgt den ønskede vægt, løft blot kernen håndtag ud af reden, og du er klar til at gå. Håndtaget og formen af ​​håndvægt selv er specielt designet magt gummi til at gøre gribende så let som muligt, og sikrer, at du ikke vil overvinde dine hænder på vægtene.

Nogenlunde sværere at mestre end de andre gym maskiner, der er designet primært til bekvemmelighed og kun sekundært for muskelvækst, er Power Block håndvægt, der giver resultater. Uanset om for begyndere i bodybuilding eller fagfolk, denne håndvægt har alle de stigninger vægt du har brug for - alle inden for en solid og kompakt opbygning, der gør at løfte en fornøjelse.