Sådan bruges PayPass

Sådan bruges PayPass

Først, lad mig anføre det indlysende. PayPass er ikke det samme som Paypal. Nu da vi har fået at ud af den måde, hvad er PayPass?

PayPass er et produkt af MasterCard. Det er en lille kreditkort, som du faktisk ikke behøver at knalde. Det bruger en radiofrekvens til at sende dine kortoplysninger til PayPass læseren. Alt du skal gøre er at trykke på læseren eller wave det omkring en tomme foran en læser. Generelt behøver du ikke at underskrive noget, og det er hurtigt og nemt. Hvis dit køb er over $ 25,00, kan du blive bedt om at underskrive.

Dine PayPass kan være noget du holder i din tegnebog. Du kan også anmode om en nøglering eller et tag. Uanset hvor du holder det, så sørg for at du ikke mister overblikket over det. Det er et kreditkort og kan bruges af en person, der stjæler det bare som et almindeligt kreditkort kunne. MasterCard gør tilbyde nogle beskyttelse som deres Zero ansvar Protection. Der er også beskyttelse mod utilsigtet at blive faktureret to gange for den samme afgift. Derudover skal du have dit kort inden for en tomme eller deromkring af læseren for at det virker. Det hjælper med at holde dit kort fra optagning gebyrer, som du ikke har til hensigt at. Men hvis du har mere end én PayPass med forskellige MasterCard udstedere, og du holder dem sammen i din pung eller på din nøglering, du har brug for, for at passe på, at du bruger den, du har til hensigt at. Fritagelse dine nøgler eller tegnebog med mere end én PayPass foran en læser kan sende din ladning til den forkerte kreditkort.

Deres PayPass har evnen til at blive Scannet af et almindeligt kreditkort læser hvis læseren er ikke tilgængelig. Det giver dig mulighed for at udskifte dit kreditkort med dine PayPass stedet for at tilføje til en allerede overstuffed tegnebog.

PayPass afgifter vil dukke op på din almindelige opgørelse ligesom alle andre afgifter på dit kreditkort. Du bør altid kontrollere dit kontoudtog omhyggeligt for at sikre, at dine omkostninger er korrekte.

Du bør være i stand til at bruge dine PayPass overalt, hvor der er en læser der viser relevante logo. Som nævnt ovenfor, hvis en læser ikke er tilgængelig, kan man aflæse det ligesom et almindeligt kreditkort.

PayPass bliver udråbt som et alternativ til transporterer kontanter. Du kan holde styr på dine udgifter mere præcist end du kan med kontanter. Med sin hanen og gå teknologi, kan det spare en lille smule tid. Uanset om du er trygge ved at bruge det er noget kun du kan afgøre. For at finde ud af mere om PayPass, samt finde nogen MasterCard udstedere, der tilbyder PayPass Se PayPass hjemmeside.