Sådan bruges Oregano Olie til Toe Nail Fungus

Sådan bruges Oregano Olie til Toe Nail Fungus
Oregano olie kan være en stærk fix.

Hvis du leder efter tips om, hvordan du bruger oregano olie til tå neglesvamp, så er du sikkert allerede ved, at oregano olie er en af ​​naturens mest kraftfulde fungicidals. Når det bruges i forbindelse med andre naturlige antifungale behandlinger, kan dets effektivitet selv forbedres.

Om Toe Nail Fungus

Toe neglesvamp er ikke et ualmindeligt problem. Desværre kan denne betingelse være vanskelige at behandle, da de interne svampemidler ikke kan nå roden af ​​problemet. Tånegle relativt indstillet bortset fra kroppens blodforsyning, hvilket betyder, at de interne lægemidler er ikke særlig effektive i at nå det berørte område. Det betyder, at en person med tå neglesvamp skal være meget omhyggelig med hensyn til anvendelsen af ​​aktuelle behandlinger.

Sådan bruges Oregano Olie til Toe Nail Fungus

Oregano olie er afledt af urt, oregano. Denne olie indeholder en koncentreret version af oregano er fungicide egenskaber og kan være meget effektive til at bekæmpe svampeinfektioner. Desværre oregano olie er meget magtfulde og det kan virke som en hudirriterende. Det betyder, at du ikke ønsker at anvende den ufortyndede olie af oregano direkte til din hud, medmindre du er villig til at klare rødme og brændende - hudens normale reaktion på sådan en invasiv stof.

Du ønsker ikke at udvande æteriske olier i vand. I stedet er disse olier bedst fortyndet i et luftfartsselskab olie. Populære carrier olier er jojoba og olivenolie. Jojobaolie er en meget helbredende stof, der næsten kan efterligne konsistensen og egenskaberne af hudens naturlige sebum. Imidlertid jojobaolie er dyrere end olivenolie, og begge er gode valg. Så hvis du er på et budget, ved hjælp af olivenolie som din udbyder metode er mere økonomisk løsning.

Prøv at fortynde to eller tre dråber af oregano æterisk olie i omkring en teskefuld værd af olivenolie. Gnid denne blanding over de inficerede tå og forsøge at holde tåen udsættes for så meget frisk luft som muligt. Elementer såsom sokker og sko kan tjene til at fælde fugt ind i foden område og desværre svampe racer nemt i varme fugtige miljøer.

Investering i nogle bløde gummi flip flops er nok din bedste satsning for at lade olien at sive ind på det berørte område uden at spore blandingen i hele din husstand. Æteriske olier og luftfartsselskabet olier kan plette sokker og tæpper. Desuden kan duften af ​​oregano være sjovt i dit køkken, men når det tager fat i dine tæpper kan du finde oregano til at være mere skarp end behagelig.

Holde dine fødder er udsat for luften er vigtig for helingsprocessen. Desværre tå neglesvamp er ikke ligefrem attraktiv og mange berørte personer vil hellere skjule denne tilstand inden i strømper og sko. Hvis dette er tilfældet, kan du prøve og vælge mere åndbare typer fodtøj.

Tiden er afsat til denne behandling er typisk mellem to til tre uger. I de fleste tilfælde er dette den nødvendige tid til at helbrede infektionen. Hvis du ikke kan se en forbedring i hele denne periode, vil du sandsynligvis nødt til at søge en alternativ behandling. Du kan besøge HealthGuidance.org for flere detaljer om at bruge oregano olie som et aktuelt fungicid.

Tea Tree Oil

Tea tree olie er også udråbt som en af ​​naturens mere effektive svampemidler. Du kan medtage en dråbe eller to af tea tree olie i din oregano og olieblanding oliven at forbedre behandlingen effektivitet.

Oral Tilskud

I nogle tilfælde kan en tå neglesvamp spredes i blodbanen. Olie af oregano kan også tages internt, men ikke alle essentielle olier er fødevaregodkendt kvalitet. For at bekæmpe risikoen for en intern infektion, kan du supplere din lokal behandling med standardiserede oregano olie. Oral oreganoolie anvendes i forbindelse med den topiske æterisk olie kan give en dobbelt slag mod fungale angribere. Oral oregano olie kan findes i kapsler på din lokale købmand. Overskrid ikke dosering og behandling anbefalinger, der er anført på flasken med mindre du rådes ellers af en medicinsk uddannet.

Spørg din læge

Når du spekulerer hvordan du bruger oregano olie til tå neglesvamp, huske på, at du ikke skal behandle enhver form for infektion uden først at konsultere en læge. Nogle dermatologer kender oregano olie som en naturlig behandling for tå neglesvamp, men en sådan behandling bør ikke være engageret uden lægeligt tilsyn. Alvorlige hudirritationer kan opstå fra det forkert brug af oregano olie og desuden vil du ønsker en officiel svampe diagnose, før du forsøger denne behandling.