Sådan bruges og vælge den rigtige Kettlebell

En kettlebell er en vægt, der er på størrelse med en bowlingkugle. Den er lavet af støbejern og har en enkelt håndtag i toppen. Den kan veje alt fra 2 til over 100 pounds. I Østeuropa er kettlebells bruges regelmæssigt i styrketræning.

Kvinder og Mænd og begyndere
Kvinder, der ikke er vant til at udøve, bør starte med en kettlebell, der vejer omkring 13 pounds. Det lyder temmelig tung, men det er faktisk den rigtige vægt for en nybegynder. Nogen med lidt mere uddannelse eller en kvinde, der er i temmelig god form, kan gå lidt higher-- op til ca. 16 eller 17 pounds. Hvis du er i meget god form og besøge gym regelmæssigt, kan du få op til en £ 26 kettlebell.

Generelt vil en mand med gennemsnitlig størrelse starter som regel ud med en 35 £ kettlebell og derefter videre til en, der vejer omkring 50 pounds. Det kan være svært for ham at løfte, men det bliver langt nemmere uddannelse skrider frem. Nogle mænd endda flytte til kettlebell, der vejer omkring 70 pounds. Dette er en temmelig ekstrem vægt for de fleste mænd, men med betydelig træning det kan ske.

Der er mange øvelser, der kan udføres med en kettlebell, men du er nødt til at lære det grundlæggende, før du kan gå videre til dem. Du er nødt til at føle sig godt tilpas med denne mærkelige lille stykke udstyr først.

Øvelser
Den kettlebell swing: Denne grundlæggende bevægelse for begyndere at lære. Du står med benene fra hinanden for at skulder bredde, bøje i knæene og greb i håndtaget til kedel klokke med begge hænder. Nu svinger kedel klokke i luften foran dig og lad det falde ned uden at lade det røre gulvet. Gentag denne bevægelse 5 gange.

Den kettlebell skubbe pre ss: Det er præcis ligesom en push presse ved hjælp af en håndvægt, bortset fra at det kan føles lidt akavet for dig i første omgang. Start med at holde kettlebell med den ene hånd. Placer den ved siden af ​​din skulder, bøje lidt i knæene og skub det op. Brug dine ben til ekstra drev. Langsomt bringe kedel klokke tilbage til din skulder og gentag.

Lær disse grundlæggende øvelser, før du forsøger noget andet. Du bør altid arbejde med nogen, der har mestret kunsten at kettlebell motion.

Træning med en kettlebell kan være sjovt og vanedannende. Hvis du nogensinde har gjort håndvægt øvelser og nød dem, vil du opdage, at kettlebell træning vil give dig en langt bedre træning. Du kan gøre noget med en kettlebell, som du har gjort med håndvægt, men med langt bedre resultater. Det faktum, at du kan sætte den kettlebell ude af syne i et lille rum gør det til et ideelt træningsredskab.