Sådan bruges Melatonin til bekæmpelse Jet Lag

Rejse fra et sted til et andet er trættende nok, men hvis du flyver over store afstande, kan jetlag være en stor ærgrelser. I stedet for at træde ud af flyet ophidset fra turen, jetlag efterlader dig følelsen opbrugt. Den gode nyhed er, at der er måder, du kan vende virkningerne af jetlag, og en af ​​disse retsmidler er at bruge kroppens naturlige søvn støtte medicin - melatonin. Her er hvordan du kan bruge melatonin til at bekæmpe jetlag.

Trin 1

Forstå jetlag. Din krop normalt har svært ved at tilpasse, når du flyver på tværs af tidszoner, og nogle tidszoner kan være værre end andre. Det er bevist, at passage fra vest (Pacific Standard Time - PST) mod øst (Eastern Standard Time - EST) er hårdere på din krop. Dette skyldes, at dagen slutter før end du er vant til (ved en hel 3 timer). Din krop kan ikke få kontakt, der hurtigt, så det stadig ønsker at producere højere niveauer af melatonin. Det er, hvad der vil holde dig vågen endnu udtømt, og som regel ramt af en hovedpine.

At flyve fra øst til vest er ikke så slemt. Du skal bare holde op et par timer senere. Det er returflyvningen, der uundgåeligt vil efterlade dig at gøre med en form for jetlag.

Trin 2

Få doseringen højre. Før du begynder at poppe melatonin kosttilskud, så tal med din læge om den anbefalede dosis. Det vil variere meget afhængigt af din kropsbygning og din generelle sundhed. Din læge vil også overveje længden af ​​dit fly, din alder og eventuelle medicin du tager, før han ordinerer eventuelle beløb af melatonin til at hjælpe med din jetlag opsving.

Trin 3

Tag melatonin før din rejse. Selvom din krop producerer det naturligt, kan du tage melatonin kosttilskud for at hjælpe med at bekæmpe og gendanne fra jet lag. For at forhindre det, begynder at tage melatonin i de få dage, der fører op til dit fly tur. Tager det i aften er nødvendig, for at din krop blidt fornemmer, at søvnen skulle komme tidligere i aften.

Fortsæt med at tage melatonin under dine rejser til at give dig selv den bedste chance for helbredelse fra jet lag. Hvis du rejser fra øst mod vest (EST til PST), skal du blot gange antallet af tidszoner, som du kommer til at flyve på tværs af 2/3. For øst til vest rejse på 6 zoner, ville du har brug for fire dage opsving. Tilsvarende, hvis du er ude at rejse fra vest til øst, dividere antallet af tidszoner, som du rejser på tværs af to. Dette vil gøre din rejse sig igen efter jetlag 3 dage. Afhængigt af hvilken vej du rejser, tage melatonin i 3 til 4 dage efter du rejser så godt, eller over hele længden af ​​tid, at du ved at komme sig jetlag.

Trin 4

Andre søvn hjælpemidler skal hjælpe også. Ud over at tage melatonin, kan du også ændre din krops søvnmønster med andre medikamenter. Tal med din læge om over-the-counter medicin, der vil hjælpe dig falde i søvn tidligere. Du kan også gå med det velkendte afhjælpning af nogle cookies og varm mælk. Det lyder fjollet, men selv dette sengetid snack vil slappe af din krop, hjælper dig til at falde i søvn og komme sig hurtigere fra jet lag.