Sådan bruges krydderier til at vælge sunde fødevarer mindre kedeligt

Som vi har hørt igen og igen, de nøglen til at opretholde en sund vægt følger en sund kost. Men hvilke ord kommer til at tænke, når du hører udtrykket "sund kost?" Bland? Dry? Hvede græs? Det behøver ikke altid male et appetitvækkende billede. De fleste af de mennesker, der er i stand til at opretholde en sund vægt vil fortælle dig, at hemmeligheden er at være tilfreds med den mad, du spiser. Sikker på at du kunne sandsynligvis tabe sig ved at spise de anbefalede 3 ounce af skind bagt kyllingebryst, en beskeden del af brune ris, og en heaping skefuld dampet broccoli til middag hver nat, men chancerne er du vil blive snigende tilbage til spisekammer eller rodede gennem køleskabet et par timer senere på udkig efter noget andet, der er mere tilfredsstillende. Her er et par ideer til sunde, velsmagende ingredienser, som du kan føje til de fødevarer, du spiser for at gøre dem lidt mere spiselig.

Sådan bruges krydderier til at vælge sunde fødevarer mindre kedeligt

Enhver sund cook værd at deres salt (ingen ordspil bestemt!), Vil fortælle dig, at urter og krydderier er nøglen til at tilføje et ton af smag til en opskrift uden at tilføje ekstra kalorier. Krydderurter og krydderier indeholder fytokemikalier, som forskning har vist, kan hjælpe med at forhindre visse kræftformer, hjertesygdomme, og infektioner. Friske urter og krydderier indeholder normalt flere af disse sundhedsfremmende styrke fytokemikalier, men deres tørrede kolleger vil tilbyde nogle af de samme fordele.

Her er nogle nemme måder at optage flere urter og krydderier i din kost:
• Tilføj nogle hakket, frisk basilikum til din favorit pasta sauce
• Marinere kyllingebryster i citronsaft, tørret timian og rosmarin
• Drys havregryn med græskar pie krydderi for en hjertevarmende oplevelse
• Tilføj nogle friske, hakket ingefær til din favorit dåse suppe at tilføje endnu dybde af smag
• Tilføj et stænk af vanille til almindelig, nonfat yoghurt sammen med nogle ikke-kalorie sødemiddel at spare på kalorier fra tilsat sukker

Spinat er en anden sund ingrediens, der er overraskende nemt at tilføje til hverdagens opskrifter, og det er en fantastisk måde at øge dit daglige grønt indtag. Spinat har fået ros for at være en super-fødevarer på grund af dens høje vitamin, mineral og antioxidant indhold. - Det er særligt høj i vitamin A og K, folat og kalium. For at kunne nyde godt af de næringsstoffer, der spinat har at byde på prøve nogle af disse velsmagende forslag:
• Brug den som en ingrediens i salater
• Wilt et par håndfulde i en gryde med lidt olivenolie madlavning spray og nogle hakket hvidløg og føje den til nogle pasta
• Kast en håndfuld i en frugt smoothie til at øge vitamin og mineral indhold endnu mere
• Tilføj nogle spinat på panden, når du laver en omelet eller røræg
Selvom regelmæssig spinat ville arbejde i disse forslag, baby spinat har en mere delikat smag og konsistens, og det kræver mindre tilberedningstid.

Hvem sagde sund madlavning skal være smagløst madlavning? Begynde at tilføje velsmagende ingredienser som disse, og du vil være på din måde at nyde sunde, opfylder måltider.