Sådan bruges kreditkort med omtanke

Det kunne have været ganske lang, da du ville have håndteret et par noter af valuta, takket være fremkomsten af ​​plast penge. På grund af kreditkort revolution, er det ikke nødvendigt for os at have kontanter overalt vi gå! Vi er aldrig mangler penge til at købe noget, som vi virkelig ønsker; vi aldrig komme ind i problemer for ikke at have penge nok til resten af ​​en ferie tur vi nyder på grund af overforbrug, og vi endda få belønninger og præmier fra kreditkortselskabet, fordi vi tilbringer gennem deres kreditkort !! Hatte off til kreditkort. Næsten alle transaktioner, som vi gør dag til dag, er via kreditkort. De har gjort tingene enkle og bekvemt.

Men et kreditkort ikke klogt brugt er som en atombombe i de forkerte hænder. Følgende punkter give dig forslag, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit kreditkort.

 1. Gør en undersøgelse af de funktioner og fordele ved forskellige kreditkort til rådighed og nul i den bedste af hver kategori.
 2. Ansøg om en i hver kategori. Mange banker tilbyder Lifetime gratis kort uden årlige gebyrer. Benytte disse faciliteter, medmindre der er værditilvækst attraktioner kort, hvor gebyr.
 3. Gennemgå de funktioner og fordele ved hvert kort på hver sjette måned, og erstatte de mindre attraktive dem med bedre muligheder. Opbevar aldrig nogen sentimental vedhæftet fil med et bestemt kort.
 4. Må ikke have for mange kort. Min mening er at have et maksimum på fem kort, og hver skal være den bedste i sin egen kategori.
 5. Få forfaldsdato struktureret i regelmæssige intervaller som First Card i 4. i måneden; Andet kort på 12. i måneden, tredje den 20. i måneden; og fjerde den 28. i måneden. Dette vil sikre dig at planlægge bedst mulige kredittid for hvert køb.
 6. Mange kort tilbyde balance overførsel facilitet, og til tider er der en gratis renteperiode. Hvis omhyggeligt anvendt, kan du yderligere forøge din kredittid.
 7. Mange banker tilbyder cash back på indkøb til en salgsfremmende periode. Benytte denne facilitet og gøre maksimal køb i løbet af denne.
 8. Brug ikke kreditkort på steder at opkræve et ekstra gebyr for kreditkort. Transaktioner i kontanter med dem.
 9. Aldrig misligholder en betaling med kreditkort; sanktionerne er meget høje. Tilbagetrækning af kontanter ved hjælp af kreditkort, bør også undgås, da renten er normalt meget højere. Lav en vilje til at betale afgifter fuldt ud af forfaldsdatoen.
 10. De fleste af bankerne har en kørende "Rewards Points Program". Nogle tillader disse punkter, der skal anvendes som kontanter for betaling af afgifter. Nogle tillader belønning punkter, der skal konverteres til gratis Air Miles. Disse punkter kan også bruges til at købe merchandise som pr deres kataloger. Undersøgelse disse ordninger i dybden for at udlede de bedst mulige fordele.
 11. Der er banker, der tilbyder stor overraskelse rabatter, hvis du er heldig. Disse er baseret på en computer genereret tilfældigt udvalg af kreditkort regninger.