Sådan bruges Kevlar Tråd

Kevlar kan laves om til en slags tråd, er en usædvanlig stærkt materiale. Det er også varmebestandig. Kevlar tråd er hovedsageligt bruges til syning hårde materialer, såsom denim. Det bruges i tøj, tasker, bælter og andre elementer. Dette materiale er stærkt på grund af den måde, at det er vævet. Dette materiale blev først oprettet i 1965 og har været meget anvendt i forskellige områder lige siden.

Her er mere information om styrken af ​​Kevlar tråd:

  1. Egenskaber af Kevlar tråd. Hvad gør Kevlar tråd forskellig fra andre typer af tråd er de egenskaber, at det råder over. Kevlar tråd er modstandsdygtig over for varme og ikke smelter. Det er også en god tråd til brug for opbevaring materialer, som det er resistent over for skimmel og meldug, og det ikke ældes. Imidlertid kan Kevlar tråd miste nogle af disse egenskaber, og forværres, når det udsættes under direkte sollys i en længere periode.
  2. Størrelser. Der er mange forskellige størrelser af Kevlar tråde, der er til rådighed. Størrelsen beskriver tykkelsen af ​​tråden. Der er op til seks størrelsesgrupper for Kevlar tråde. Størrelser 23-45 anvendes til fiskeri. Størrelser 46-69 bruges til bælter, tasker, tøj og hårde stoffer. Størrelser fra 70 til 206 anvendes til regn gear, plast og handsker. Størrelser 207-345 er for transportbånd og remme. Størrelser 346-553 er for flyvemaskiner og model raketter. Størrelser 554 og højere bruges også til flyvemaskiner.
  3. Typer af Kevlar. Den første type er endeløse Kevlar. Glødetråden Kevlar er skabt ved at samle 2 eller flere Kevlar tråde for at opnå en vis størrelse. Det andet er monocord. Denne type af Kevlar tråd har en enkelt tråd og er mindre stærk end glødetråden Kevlar. Den tredje er den spundet Kevlar. Spun Kevlar tråde er dem, der er pakket med bomuld, således at de kan farves. Den fjerde er garnet Kevlar, som består af tynde tråde, der danner filamenter.
  4. Farve. Kevlar tråde kun komme i en farve. Det har en gullig tone. Tråden kan ikke farves til en anden nuance, som kan ændre egenskaberne af tråd. Hvis de skal være farvet, så de kan dækkes eller spindes med bomuldstråd, der skal farves. Disse farvede versioner er ikke så stærk som den oprindelige Kevlar tråd uden bomuld. Disse farvede Kevlar tråde bruges til syning veste og hjelme af brandmænd, og i racing dragter.

Disse er nogle af de egenskaber af Kevlar tråd, der gør det unikt og stærkere end andre tråde. Det er vigtigt at vide, at den større Kevlar tråde ikke kan anvendes uden særlig symaskine, der kan rumme tykkelsen af ​​tråden. Den tykkeste størrelse Kevlar tråd, der kan anvendes til et hjem symaskine er 69. Større størrelser af Kevlar tråd kræver kommercielle eller industrielle symaskiner at sy tråden på forskellige materialer.