Sådan bruges Keramik Tools

Du kan undre, hvordan en smuk keramisk skål sælges i en dyr butik kan gøres så godt i forhold til, lad os sige, en gennemsnitlig knivspids pot. Mens håndværker sandsynligvis har nogle års praksis under deres bælte, noget, der kan forbedre dit arbejde på én dag erhverver de rette værktøjer og den know-how til at bruge dem.

Der er værktøjer til at anvende, fjerne og manipulere ler på nogen som måde, forudsat at du ved, hvad de er, og hvordan du bruger dem. Keramik værktøjer er relativt billige, og du kan som regel finde dem i din lokale kunst og kunsthåndværk eller fine kunst butik. De fleste af dem kommer i plast, træ og / eller metal; plast er normalt billigere end de to sidstnævnte valg, men i betragtning af levetiden og kvaliteten af ​​redskaber fremstillet af traditionelle materialer, kan du overveje at investere i dem.

  • Keramik nåle er nok den indbegrebet redskab for Potter. De er delvist eller helt af metal, og kan bruges til stort set alle ler-udskæring bestræbelse fra at gøre de mindste perforeringer ved jabbing leret, afskære stykker af det eller trække fine linier.
  • Loop, bånd og tråd værktøjer er dem, der ligner mærkeligt-formede miniature cookie cutters på enden af ​​en lille pind. De kan grave større kløfter og fordybninger i leret end kan nålen. Du kan også bruge dem til at skære små afrundede stykker at tilføje til din større arbejde.
  • Forskellige størrelser af paddle-lignende modelleringsværktøjer i enten plastic eller træ er fantastisk til at flytte ler, hvilket gør divots og depressioner og mere gradvis op-og nedture på overfladen af ​​din ler.
  • Plast og træ skrabere og ribben kan virke på samme måde som dine modelværktøjer men tilbyder en kortere og tykkere overflade. Derudover disse er, hvad du skal bruge til at skrabe overskydende ler fra rattet, når du er færdig.
  • Hjulet er et centralt orienteret mekanisme, som du vil sandsynligvis kun finde succes med efter du har gjort en rimelig andel af bænk arbejde. Da det drejer (og du kan normalt justere hastigheden), du forsøger at holde din brik i den direkte midten, så det endelige produkt har balance og radial symmetri.
  • Ovnen er ovnen, hvor din brik bliver bagt, og det bliver faretruende varm, så ophold sikkert væk fra det, hvis du ikke er erfaren eller gammel nok endnu, og følg din lærerens instruktioner til ovn sikkerhed.
  • Slip er ekstremt våd ekstra ler, der sættes i en beholder og gemmes; det anvendes som bindemiddel mellem to stykker ler er sammenføjet, sammen med at lave hver halvdel med din Potters nål. Du kan have din egen slip container, eller din lærer kan give slip.
  • Glaze er emaljen der anvendes til at belægge stykket efter den er blevet bisqued eller sendes gennem ovnen en gang. Typisk din instruktør eller studie vil give det, men igen, måske du vil have din egen; det kommer i et utal af farver og niveauer af shininess. Det er oftest anvendes med almindelige pensler, der normalt tilgængelige for dig i studiet, men igen, kan du medbringe din egen, hvis du vil.