Sådan bruges Jojoba Olie på Nails

Vores negle er formentlig en af ​​de mange dele i vores krop, der ofte får mest forsømmelse. Det er, fordi omsorgen for dem er nemt overset. De fleste mennesker ikke klar over, der er så vigtigt som at have sunde hænder og fødder have sunde negle. Heldigvis, forsøger at redde mishandlet negle er enkel og normalt smertefri. Hvad mere er, at der kun er lidt tid og kræfter og naturligvis nogle naturlige olier til at få dig i gang! Blandt disse naturlige olier er jojobaolie. Jojoba har overfladeaktive egenskaber designet til at behandle og genoprette beskadigede negle. Det er stærkt anbefales til alle typer af knækkede negle, både for finger og tånegle.

Har du har skadet negle, som du ønsker at reparere? Hvis ja, så ved hjælp af jojobaolie er vejen at gå! Læs videre for at finde ud af mere.

  • Køb olie. Køb mellemstore Jojobaolie i din lokale stof butik eller specialforretning. I at købe, tage tid til at læse etiketterne, som der er sorter af jojobaolie der sælges på markedet i dag. Find en, der er lavet i økologisk og fuldt raffineret Jojobaolie, som normalt sikrer, at den særlige jojobaolie er af høj kvalitet.
  • Forbered dine negle. Når du har Jojobaolie, du er nu klar til at begynde at behandle dine negle. Fyld en lille karbad eller gryde med lunkent vand. Tilføj et par dråber æterisk olie, som du måtte have. Soak din hånd eller fod i omkring 5 minutter for at blødgøre din negleroden. Når det er gjort, tør din hånd eller fod med en ren og tør klud. Skær negle evt. Du kan også give dig selv en manicure eller pedicure, hvis du vil.
  • Anvendelse Jojoba. Når dine hænder og fødder rengøres, få din jojobaolie. Tilføj et par dråber på hver søm og blidt massage det i. For optimale resultater, tilføje et par dråber E-vitamin efter. Dette skyldes, jojobaolie skaber en kanal for en lettere Vitamin E absorption. Gentag proceduren, indtil alle negle er belagt. Lad negle tørre grundigt.
  • Vedligeholdelse. Brug handsker lige efter for at holde neglene væk fra eksterne irritanter. For at opnå tilfredsstillende resultater, gentage ansøgning hver morgen og aften. Hold negle velplejet hele tiden. Spis alt for sundt. Sørg for at opfylde dine daglige calcium kravet calcium nærer søm senge. Hvis du er ryger, er det bedst at holde op også som søm skader er også en af ​​sine mange dårlige effekter. Hvis du er en fan af neglelak, så sørg for at du plads anvendelsen af ​​neglelak hver anden uge, især hvis du er glad for at anvende mørkere nuancer som kemikalier fra disse akryl tilskriver i høj grad til søm korrosion. Som en god tommelfingerregel, er det vigtigt at afsætte lidt tid til dine negle til at hvile så forlade dem upoleret lejlighedsvis.

Og der har du det. Enkle tips og påmindelser til at hjælpe dig med at opnå sunde og smukke negle. Stop misbrug og gøre din del for at få dine negle tilbage i tip-top form!