Sådan bruges interdentalbørster

Mundhygiejne er en af ​​de vigtigste facetter af vores liv, at vi nogle gange en tendens til at forsømme. I dag, hvor flere og flere mennesker lider af både tand og tandkødsproblemer er tandlæger bliver mere aggressive i deres kampagne for at øge oral sundhed bevidsthed. En af dem er, at lade offentligheden vide, at blotte tandbørstning er ikke nok. At for en til at opnå sunde tænder og tandkød, må man også bruge tandtråd-enten snor eller vand- og interdentalbørster, da de er mere effektive til at fjerne mad og plak især på svært tilgængelige steder.

Ønsker du at bevare din perfekte tænder og tandkød? Hvis ja, så overvej at bruge interdentalbørster og begynde at gøre det til en vane! Her er tips til at lære at bruge den.

 • Få en pensel. Der er mange typer af interdentalbørster til rådighed på markedet i dag. De kommer også i utal af farver og størrelser. Find det passende børste til din tænder struktur. Husk, at for at opnå optimale resultater, skal du bruge mere end én størrelse. Som en god tommelfingerregel, brug en børste med en fin spids ved rengøring fortænderne og gemme penslen med en stor tip til tænderne på bagsiden.
 • Hvornår skal børste. Ideelt set er det tilrådeligt at bruge interdentalbørster tre gange om dagen eller hver efter måltid. Du kan bruge det som en optakt til regelmæssig tandbørstning, eller du kan gøre det lige efter.
 • Sådan bruger. Læs nedenstående trin for at vide, hvordan du bruger dine interdentalbørster.
  • Efter at have spist, gurgle med vand for at fjerne fødevarer bits, der kan have forblevet.
  • Begynd rengøringen ved at bruge pensel beregnet til fortænderne. Tag din pensel og dyppe den i din tandpasta.
  • Sæt forsigtigt spidsen mellem rummene i tænderne og gør vride bevægelser op og ned for at fjerne snavs. Tag børste forsigtigt så godt. Skyl børsten konstant i rindende vand. Du kan eller ikke kan dyppe penslen i tandpasta igen. Gentag proceduren, indtil den øverste og nederste rækker er blevet renset.
  • Du er velkommen til at spytte og gurgle til enhver tid.
  • Dernæst fokuserer på tænderne beliggende på bagsiden. For dette, skifte til børsten med en større spids. Bøj spidsen ifølge kurven af ​​kinden, noget der ligner formen af ​​en banan. Dyp penslen i tandpasta før rengøring. Følg samme procedure ovenfor. Vær særlig opmærksom på dine kindtænder, da det er her plak tager normalt form. Rens forsigtigt så du ikke skrabe dit tandkød. Skyl børste og skylle til enhver tid.
  • Når du er færdig, skylles både interdentalbørster godt og holde på et køligt og tørt sted.
  • Gurgle med mundskyl til at rense munden yderligere. Du kan eller ikke kan børste tænder med en almindelig tandbørste efter.
  • Hvis blødning i gummi forekommer, gurgle med vand og pres. Pas på ikke at stikke den igen på din næste pensel. Overvej at bruge en anden størrelse så godt og finde en, der vil passe lige højre.

Og der har du det! Enkle trin til at følge i at bruge interdentalbørster! Bare husk at skifte børster hver anden uge, da børsterne slides med tiden. Kiss dårlig tandhygiejne farvel og sige goddag til smukke og sunde tænder!