Sådan bruges Husholdningsartikler som Legetøj til små hunde

Omsorg for hunde kan være dyrt. De har ture til dyrlægen, high-end hundemad, et hundehus, og hund legetøj. Denne dyre vedligeholdelse kan blive fin og ændres til at passe dit budget. Hvis du vil have en hund, men har ikke råd til at købe dyre hund legetøj, kan du bruge improviserede husholdningsartikler som substitutter. Herfra, det hele afhænger af størrelsen af ​​hunden De har ansvar for. Nogle husholdningsartikler kan være passende for en stor hund, men upassende for en mindre race. Hund legetøj varierer i størrelser, så mindre legetøj er perfekt til små hunde. Det kan være nødvendigt at ændre de husholdningsartikler, du ønsker at bruge som hund legetøj til at passe til størrelsen på din hund. Også huske på, at hunde har behov for at tygge så vælg tyggetabletter elementer, der kan vare i lang tid. En lille stykke legetøj kan sidde fast eller aspirere en stor hund, så vælg dit legetøj omhyggeligt.

  • Brug din haveslange. Hvis du finder din hund lejlighedsvis tygge din haveslange, så måske ita € ™ sa god idé at gøre det til et stykke legetøj. I stedet for at bortskaffe det, skære det i stykker og give dem til din hund som legetøj. Selvom du måske ønsker at holde din nye slange skjult siden din hund vil sandsynligvis tygge på det i det øjeblik han ser det.
  • Lav et bundt af fleece. Gamle fleece kan skæres og gøres til et bundt. Dette vil være en stor pull legetøj til din hund. Du kan også bruge strimler af klude eller tøj, som du donâ € ™ t har enhver brug for. Gamle jeans er også gode materialer til disse. Denne pull legetøj kan ikke være den mest holdbare, så du ofte kan finde det nødvendigt at erstatte det.
  • Omdan robust reb i en slæbebåd legetøj. Big reb, når knyttede, er gode slæbebåd legetøj til hunde. Gør to knob på rebet og gøre det så stramt som muligt undgå det bliver nemt at rede. Sørg også for at vælge et tov, der er godt lavet, hvilket betyder med alle fibre ordentligt flettet og intakte. Hvis rebet er af dårlig kvalitet, kan din hund indtager fibrene og forårsage fordøjelsesproblemer.
  • Find dine gamle ting legetøj. Hvis du har dine gamle ting legetøj liggende, kan du give det til din hund som tygge legetøj. Hvis legetøjet er beskadiget, kan du bruge udstopning eller stof til at lave en ny tygge legetøj. Bare sørg for at bruge robust stof, der vil ordentligt skjule fyldet.
  • Genbrug dine vandflasker. Hvis du har flere vandflasker, du forsøger at finde en anvendelse for, så prøv at gøre dem så tygge legetøj til din hund. Test om din hund ønsker en vandflaske som legetøj. Hvis han gør, tømme vandflaske og give det til ham. Du ønsker måske at fjerne ringe og papiretiketter at undgå aspiration og fordøjelsesproblemer. Hvis du føler, du don € ™ t vil have din hund tygge på plastik, kan du wrap flasken i robust stof som gamle jean.

Der er en række af husholdningsartikler, du kan ændre for at forvandle sig til hund legetøj. Bare vær kreativ og husk at give den rigtige størrelse til din hund.