Sådan bruges hudfedt

Nogle af os undervurdere værdien af ​​hudfedt. Der er mange spørgsmål om, hvordan man bruger det rigtigt. Kvinder har ofte bemærke, at det er yderst vanskeligt at anvende olien ensartet.

Sådan bruges hudfedt

Anvendelse af Skin Oil

For at opnå en ensartet fordeling anvende olie til fugtig hud. Det er meget vanskeligt at anvende olie ensartet på tør hud. Damp hud er perfekt til dette. Men sørg for, at huden ikke er for våd, fordi så olien vil simpelthen glide ret off.

Mængden af ​​olie til hud

Du skal bruge lidt olie, men ikke for lidt. Den optimale mængde af olie til ansigt er 2-3 dråber. Mængden vil afhænge af typen af ​​olie. For eksempel er en dråbe rosenolie er nok.

Massage huden

Glem ikke at massere din hud. Næringsstoffer og antioxidanter skal trænge det ydre lag af huden i stedet for at blive tilbageholdt på overfladen af ​​huden. Så først klemme 2-3 dråber olie på din håndflade og derefter jævnt fordelt olien mellem de to palmer. Endelig forsigtigt massere ansigtet med håndfladerne. Start med midten af ​​panden og massage med op og ud bevægelser. Må ikke massere omkring øjnene, bare tryk forsigtigt dette område med håndfladerne.

Base for hudfedt

Hvis din fugtighedscreme er vandbaseret - brug den, før du anvender olien. Vand kan ikke trænge gennem laget af olie. Hvis din fugtighedscreme er oliebaseret, så kan du bruge det efter anvendelse af hudfedt.

Blanding Olie til huden med creme

For mere delikat brug af huden olie- blande det med fugtighedscreme. De af jer nye til hudfedt kan tilføje et par dråber til fugtighedscreme. Denne nyttige trick vil hjælpe dig anvende olien jævnt og vil forhindre uventede hudreaktioner. Den berigede fugtighedscreme får ekstra næring og vil hjælpe olien trænge dybere ind i huden lag.