Sådan bruges grøn te for bedre sundhed

Sådan bruges grøn te for bedre sundhed

Ancient kinesisk medicin hævdede, at grøn te var godt for hovedpine, body ømhed, ordentlig fordøjelse, kæmpe depression, immune ekstraudstyr, afgiftning, energigivende, og forlænge livet. Moderne videnskab tyder på, at grøn te kan forhindre eller bremse væksten af ​​kræft, støtte med vægttab, medvirke til at reducere højt kolesteroltal, forbedre immunforsvaret, arbejde som et antibakterielt, hjælpe solskoldning, nældefeber, og huller i tænderne samt et par andre ting. Dette skyldes, grøn te indeholder flygtige olier, aminosyrer, vitaminer, mineraler, koffein, polyphenoler og antioxidanter. Samlet set er der ingen tvivl om det - grøn te er godt for dig. Du kan bruge grøn te for bedre generelle sundhed!

Trin 1

Drik grøn te regelmæssigt. Grøn te har en masse rigtig gode fordele. Du bør drikke 3-4 kopper grøn te hver dag. Det er bedst, hvis du drikker det uden sødemiddel eller andre tilsætningsstoffer. Men her er et par forslag til at få din grøn te i:

  • Drik det brygget lys. Hvis du har en hård tid med bitterhed en stærk kop grøn te, så skal du ikke brygge det så mørkt. Det er rigtigt, det har ikke så mange af de gode ting, men nogle er bedre end ingen.
  • Hvis du skal forsøde det, brug honning i stedet for sukker eller sødemiddel. Dette har nogle fordele af sin egen og vil ikke ophæve de sundhedsmæssige fordele af te. Sukker og sødemiddel kan faktisk negere nogle af de sundhedsmæssige fordele.
  • Du kan tilføje et strejf af mælk eller fløde til din te så godt. Undgå creamere, der har en masse af ikke-naturlige sukkerstoffer. Hvis du ser din vægt, så husk at tælle noget, du føjer til din te!
  • Drik det koldt. Nogle gange kan en varm drik bare ikke vil gøre. Du kan drikke denne ene kolde lige så godt som varm. Enten købe nogle i butikken (usødet) eller lave dine egne ved at brygge en stor portion af grøn te og sætte det i køleskabet (drik inden for ti dage).
  • Bland det med andre ting. Honeysuckle er en god ting at tilføje til din grøn te til sundhedsformål. Men du kan tilføje kamille at lysne smag eller mynte "te" for at tilføje mint til smag så godt. Blanding urtete eller andre teer at ændre smagen kan være nyttigt for dem, der ikke kan lide smagen af ​​grøn te. Grøn og mynte te kan være fantastisk koldt til en meget forfriskende drink.

* Der er en masse grøn te kosttilskud på markedet. Mange hævder, at støtte i sundhed og deres fordele er faktisk ukendt. Den store ulempe for disse kosttilskud er, at de har enorme mængder af koffein, som ofte forårsager negative bivirkninger. En kop grøn te har ca. 45 mg koffein (halve af en kop brygget kaffe) og er sædvanligvis en lav nok dosis, 3-4 kopper te om dagen ikke påvirker mennesker. Men koncentrerede former for grøn te (såsom grøn te kapsler) indeholder ofte meget mere koffein samt grøn te og kan være farlige.

Trin 2

Brug grøn te for ydelser til dine tænder. Grøn te kan faktisk hjælpe i kampen mod huller i tænderne. På grund af dette, kan det bruges i et par forskellige måder for en masse fordele for dine tænder.

  • Gurgle med det en gang eller to gange om dagen før børstning. Det er lettere at håndtere end din normale mundskyl og kan hjælpe med at fjerne bakterier (det har antibakterielle egenskaber), bekæmpelse af huller i tænderne, og vil bidrage til at løsne mad og andet snavs, før børstning.
  • Swish det omkring din mund efter et måltid, når du børster er ikke en mulighed. Du kan swish det omkring munden og dræbe bakterier, hjælpe dine tænder ud, når du ikke kan børste. Det er nemt at finde varmt vand i disse dage - bare bære en tepose med dig eller en flaske kold te og du er klar til efter frokost! De fleste mennesker finder det aids i friskere ånde så godt!

Trin 3

Brug grøn te for din hud. Fordi grøn te har en masse fordele for din hud flere og flere cremer, vasker, og anti-age cremer er "med grøn te." Du behøver ikke at bruge en formue for en sund hud fordele.

  • Brug koldt eller afkølet forberedt grøn te som en astringerende eller toner i slutningen af ​​dit ansigt vask regime. Erfaringen viser, at det er godt for din hud ved at reducere giftstoffer, hjælpe med acne, og har anti-aging egenskaber.
  • Bland lidt i med lotion. Dette skal bruges samme dag, det er blandet (for at undgå mug). Det kan hjælpe din hud med opstrammende, pletter, og anti-aging. Brug den overalt du normalt ville fugter.
  • Brug den som en skylning i brusebadet. Du skal blot genbruge en vandflaske til at placere afkølet te i det og hæld det over din krop i slutningen af ​​bruseren (du kan lade bruseren løbe, så det er ikke koldt).

Trin 4

Brug grøn te for sundere negle. Du kan suge dine negle (og tånegle) i grøn te for sundere negle. Det dræber nogle bakterier, aids i fugtgivende, og hjælper med væksten. Forbered en kop stærk grøn te og føje den til din iblødsætning skål eller fad. Soak dine negle i femten minutter. Tør, når færdig.

Trin 5

Brug grøn te for sårpleje. Små sår, der ikke er alvorlige, kan drage fordel af en lille grøn te. Du kan suge dem eller bare hælde lidt forberedt grøn te over dem hver dag for en sundere og hurtigere heling sår.

Grøn te er godt for dig, og kan bruges på flere måder for bedre generelle sundhed. Ancient kinesisk visdom siger, at grøn te kan forlænge levetiden og var bedre end mad selv. Med det i tankerne, at komme til at gøre, drikke, og bruge det hver dag. Husk, at grøn te blandes i cremer eller andre genstande skal bruges med det samme. Fremstillet grøn te bør anvendes inden for ti dage, så længe det opbevares i køleskab. Det kan bruges til at drikke, tand pleje, hudpleje, neglepleje, og sårpleje, så længe det kasseres efter ti dage.