Sådan bruges Gratis Antique prisoversigter

Sådan bruges Gratis Antique prisoversigter

Når det kommer til at tildele værdi til dine skatte, intet slår det væld af oplysninger i frie antikke ressourcer prissætning. Indkøb trykte vejledninger eller abonnere på gebyr-baserede online værdiansættelse tjenester kan blive dyrt, så mange tilfældige samlere henvende sig til no-cost værdiansættelse ressourcer i stedet. Nøglen til at finde præcise oplysninger prisfastsættelse for din vare er til virkelig at forstå, hvordan man bruger gratis antikke prisoversigter. Dette omfatter samle alle de nødvendige oplysninger om din brik, før du begynder din søgning.

Sådan bruges Gratis Antique prisoversigter: Syv enkle trin

Internettet er en fremragende ressource for prisfastsættelse antikviteter uden at investere i trykte vejledninger eller pebret tjenester. Du bliver nødt til at gøre en smule forskning op foran for at sikre, at du ser op den rigtige vare og få en nøjagtig pris, men at gøre dette hjemmearbejde kan spare dig for en masse penge.

Identificer de generelle egenskaber ved din vare

Inden du bruger en gratis prisguide til at kigge op værdien af ​​dine antikke skatte, er det vigtigt, at du kender din brik. Først skal du vide, hvilken type vare, du har. Er det en symaskine, en skole skrivebord, eller en sølvbakke? Også forsøge at identificere de, der anvendes i stykket materialer. Er det sterling sølv, læder, træ eller støbejern? Selvom denne information synes generelt, det er det første skridt i at bruge enhver antik prisguide.

Når du har bestemt den type og materiale din brik, måle det for at få den størrelse. Mange elementer kom i flere forskellige størrelser, og det kan have stor indflydelse på værdien. For eksempel en otte-tommer sterling middag gaffel er meget mere end en syv-tommer sterling middag gaffel værd. Selv om en vurdering service vil indsamle disse oplysninger for dig, skal du gøre det benarbejde selv ved brug af gratis prisoversigter.

Grundigt Undersøg Item til mærkning

Dernæst udføres en grundig undersøgelse af varen. Kig efter noget, der kan være nyttige i at identificere det. Det kan hjælpe at bruge et forstørrelsesglas til at læse små markeringer. Du kan finde nogle af følgende oplysninger:

  • Fabrikantens navn, der undertiden er placeret på et tag eller etiket på undersiden af ​​et stykke
  • Maker mærke, især på sølv, glas, keramik, og Kina
  • Patent nummer
  • Serienummer eller modelnummer
  • Kunstnerens underskrift eller mærke
  • Datoer eller monogrammer

Vurdere tilstanden af ​​elementet

Nu er det tid til at ærligt vurdere tilstanden af ​​din brik. Mens du kan elske dette punkt og se bort fra eventuelle fejl, så prøv at undersøge det fra en upartisk synspunkt. Er der nogen chips, revner, skrammer eller pletter? Er stoffet slidt? Er der dings eller knæk i metalgenstande? Hvordan er overfladen på træ møbler? Skriv ned nogen fejl.

Betingelse er meget vigtigt ved vurderingen værdi, og det er en af ​​de vigtigste faldgruber i at bruge gratis antikke prisoversigter. Da du laver vurderingen selv, kan du gå glip små fejl, at en professionel taksator ville ikke. At være grundig og ærlig vil hjælpe dig med at få en nøjagtig værdi for din vare.

Bestem Hvilket Gratis guide er bedst for dig

Når du er klar til at se op din vare, lave en liste over alle de oplysninger, du har om det. Det er de data, du skal indtaste i databaser eller søgeindekser i frie værdiansættelse guider. Så overvej hvilken vejledning vil være den mest nyttige. Du kan gennemgå et bredt udvalg af muligheder i gratis online Antique prisoversigter.

Få en anden mening

Hvis du ønsker en virkelig præcis værdi for din brik, er det en god ide at slå det op i mere end én gratis prisguide. Dette skyldes, at styrene får deres informationer fra forskellige kilder, såsom auktion resultater eller databaser forsikring værdier. Hvis du får det samme resultat fra flere kilder, kan du være sikker på, at du har en præcis værdi. Hvis du får to forskellige værdier, se din vare op på en tredje vejledning.

Beslut Sådan søger

Hvordan du søger efter prisoplysninger vil afhænge af, hvor meget du ved om din brik. Hvis du var i stand til at finde et specifikt modelnummer eller patent nummer, kan du bruge søgefeltet på nogen af ​​disse websteder. Du skal blot indtaste de oplysninger om din brik og tryk på knappen "Søg". Websteder som Kovels.com og Museum of Online Collectibles vil bringe konkrete prisoplysninger for din nøjagtige emne.

Hvis du ikke ved så meget om dit emne, vil du have bedre held "bore ned" gennem kategorierne på disse websteder. Start med at vælge den type emne, du har, såsom en kina plade. Så indsnævre resultaterne så meget som muligt ved hjælp af dine oplysninger om størrelse, materialer, farver eller andre beskrivende oplysninger. Kig på billeder og information for hver brik, der kan matche din vare, indtil du finder en, der er identiske. Det kan være tidskrævende, men det er en effektiv måde at bruge en gratis prisguide til at identificere og tildele en værdi til dit emne.

Forstå dine resultater

De fleste gratis prisoversigter vil give dig en værdi for Deres antikke element. Denne serie repræsenterer flere faktorer, herunder tilstand og type salg. Brug tilstandsvurdering du udførte før din søgning til at hjælpe placere din elementets værdi inden for dette interval. Hvis det vil tage betydelige arbejde for at genoprette din vare til sin oprindelige tilstand eller om det vil være umuligt at fastsætte den brik, din vare sandsynligvis falder mod den lave ende af prisen spektrum. Hvis varen er i næsten perfekt stand, kan du bede top dollar for det.

Den type værdi, du søger op vil også bestemme, hvor din brik falder inden for prisinterval. Auktion værdier, som repræsenterer den pris din brik vil hente i en online eller lokal auktion, er typisk lavere end detail værdier. Den detail værdi er den pris nogen kan betale for din vare, hvis det var til salg i en antik butik. Endelig kan du også finde forsikringen værdien af ​​din brik, som er den højeste detail værdi. Husk, at forsikringen værdi, du får fra en gratis online værdiansættelse værktøj er kun en retningslinje; du bliver nødt til at have en professionel vurdering for at liste elementet på din boligejer forsikring.

Almindelige fejl skal undgås

Guides er et værdifuldt redskab; være smart, når du bruger dem. Der er mange fejl, som nybegyndere samlere kan gøre, når du bruger prisoversigter.

Husk, at værdier kan ændre

De er guider, ikke befalinger. Antikviteter har mange variable, som ændrer sig konstant. Hvis du tager prisen for alvorligt, kan du gå glip den korrekte værdi. Brug den som en ressource, men kender dit marked så godt.

Sørg for, at Guide er opdateret

Den antikke verden ændrer sig hele tiden. Hvad var kedeligt i går kan være dagens varmt emne. Vær på vagt over prisoversigter, hvis oplysninger er mere end fem år.

Må ikke antage den højeste værdi

Det er fristende at bruge den højeste pris fundet som værdien, men det er en fejl. Prøv i stedet at nå frem til en midterste værdi.

Sammenligne flere kilder

Under henvisning til en kilde til at bestemme værdien er den største fejl af alle. Vær sikker og se på flere kilder for at få den mest realistiske værdi din vare.

Værdifuldt, no-cost Information

Hvis du ved, hvordan man bruger dem, kan gratis antikke prisoversigter give værdifulde oplysninger til uden omkostninger for dig. Du kan bruge denne prisoplysninger til at bestemme en liste værdi for at sælge en vare, at beslutte, hvor meget at byde på for en skat, eller blot for at tilfredsstille din nysgerrighed om et stykke. Uanset hvad du gør med dine oplysninger, kan du være sikker på dine resultater.