Sådan bruges Googles Picasa Photo Hosting for Big Craigslist Billeder

Sådan bruges Googles Picasa Photo Hosting for Big Craigslist Billeder

Tre artikler, som jeg har haft fornøjelsen af at skrive for HowToDoThings.com har hjulpet tusindvis lære at omfatte store, attraktive fotos i online annoncer. Her er en fjerde artikel, en "alt-i-en", der strækker min tidligere Hvorledes gøres til Googles stærke og praktisk Picasa desktop software og online-hosting service.

Trin 1

. Jeg anbefalede børstning op på de tidligere artikler Her er de:

 • Hvordan man kan styrke og ændre størrelsen på fotos for Craigslist
 • Sådan Put Big Billeder i din Craigslist annonce
 • Sådan bruges Imageshack Photo Hosting for Craigslist annoncer

I denne nye how-to, vi er i det væsentlige kommer til at udføre alle de trin, der er beskrevet i de tidligere artikler, men alle på ét sted, fordi Picasa løsning giver one-stop-shopping. Skrivebordet software, som du kan downloade gratis at køre på din computer giver det meste af løsningen. Balancen er SaaS, eller software-as-a-service, der leveres på Googles Picasa web-sted, der er indgået med et enkelt klik, efter du har beskåret og forbedret dine fotos.

Hvad venter vi på? Lad os komme i gang, så vores Craigslist annoncer begynder at sælge.

Trin 2

Download og installer Picasa fra Googles hjemmeside Du starter med at installere Picasa (nuværende version er 3,0), som du skal bruge til at udføre følgende opgaver.:

 • Billeder fra dit digitale kamera vil blive hentet i en mappe. Du vil navngive mappen til dit projekt.
 • Du vil beskære og forbedre fotos ved hjælp Picasa omfattende, men enkle, værktøj.
 • Så vil du overføre de forbedrede fotos til Picasa Web site, som opfører sig som en storage-server og som en brugerdefineret billede generator til hurtigt at producere den særlige kode, du vil kopiere, i din Craigslist annonce.

Skrivebordet interface til Picasa 3 er enkel nok, men tager nogle få bruges til. Når softwaren er oprindeligt installeret, scanner din harddisk og bygger et medie mappe, der hjælper dig med at finde billeder. Mappen er arrangeret af fil mappenavne. Efter scanningen, vil du ønsker at:

 • Spil, leg, leg. Bliv fortrolig med kontrollerne og menuer. I stedet vende denne artikel til en omfattende proceduremæssig, jeg stærkt ind for, at du eksperimenterer.
 • Tag nogle billeder med dit videokamera. Sæt den til en USB-port og bruge Picasa s knappen Importer for at hente dem ind i din computer (eller bruge uanset hvilken metode du foretrækker at flytte billederne fra kameraet til computeren). Hvis du bruger Picasa, kan du rotere billederne efter behov, før du downloader. De nemme trin giver dig mulighed for at vælge billeder, oprette en mappe navn og tilføje andre oplysninger, f.eks plads taget og en beskrivelse. Du kan også bruge en sikker Slet for at fjerne billedet fra kameraet hukommelseschip efter den er sikkert downloadet.
 • Kig på biblioteket udsigt. Spil med thumbnail sizer (nær nederst til højre), og derefter sætte et enkelt billede på skærmen med et dobbeltklik. Hvis du er nervøs for at beskadige et foto, skal du vælge et billede, du er ligeglad for generalprøven og praksis
 • Leg med de forskellige foto kontroller. Disse kan omfatte Basic Fixes, Tuning og effekter for at se, hvad hver enkelt gør. Beskæring, Autocontrast og Fill Light er tre af mine yndlings grundlæggende rettelser.
 • Du kan tilføje tekst til fotos nemt i Picasa. Du kan endda vælge skrifttype og størrelse, samt position.
 • Tjek andre funktioner. Der er en masse andre funktioner, hvoraf mange du kan bruge til andre formål end Craigslist projekter. Jeg tror, ​​du vil hurtigt blive en Picasa fan, som jeg har. Intet er permanent indtil du acceptere ændringerne.
 • Gem dit billede. Hvis billedet ser godt efter beskæring og tweaking i Picasa, vil det se godt ud i en Cragislist annonce. Med din valgte billede på skærmen, skal du klikke på knappen Afspil (øverst i midten) for en fuld skærm billede. Tryk på Esc for at vende tilbage til fotoet kontrol. Når du er tilfreds med billedet, gemme det (Ctrl + S eller Filer / Gem)
 • Tilbage i Bibliotek visning, se efter den knap, der siger Upload (placeret nederst i midten af skærmen) eller Share (placeret nær toppen til højre på skærmen). Disse knapper gør det samme og få deres egen skridt, kommer op næste .

Trin 3

Nu skal vi til at bruge Picasa på nettet, hvor det er "software som en service" eller SaaS. Du skal bruge desktop Picasa til at etablere og oprette en gratis online-konto, og så vil du uploade dit redigerede billede (r ). Du skal have disse billeder i en online konto, så Craigslist har øjeblikkelig adgang til dem, når det viser dine annoncer. Når du har oprettet en konto, kan du bruge Sync til Web for at fremskynde fremtidige overførsler.

 • I Bibliotek visning, med dine billeder valgt (Shift + klik dem) de vil modtage en blå kant. Se efter, og tryk på den grønne Upload knappen.
 • Hvis du ikke har en konto, skal du følge instruktionerne på skærmen for at oprette en (let at gøre). Når sat op, vil du se skærmen afbilledet. (Billedet er en trådløs telefon, jeg ønsker at sælge.)
 • Brug drop down vinduet for at vælge eller oprette et nyt album. Jeg har brugt navnet på billedet som mit album navn. Det er også den model nummer på telefonen jeg planlægger at sælge.
 • Du skal bruge drop-down-vinduet for at vælge størrelse. 1600 pixels er bedst for Craigslist fotos.
 • Du vil også indstille synligheden af dette billede i din online web album. Unoterede er standard. Hvis du gør billedet synligt, kan andre surfere på internettet finder det direkte eller via søgning. Hold dig unoterede er mit råd.
 • Tryk på Upload.
 • Tryk View Online. Din standardbrowser indlæser Picasweb websted, åbner din konto og viser billedet. Lad os gå til næste trin.

Trin 4

Du skal bruge Online View i Picasa web album til at generere koden er nødvendig i din Craigslist annonce. Her er hvordan.

 • Det uploadede billede er nu synlig i browservinduet, som vist på billedet.
 • På højre side af skærmen finder, drop-down vindue Link til dette billede.
 • Find og sætte et flueben i linket boksen Skjul album. (Surfers vil kun se din valgte billede og ikke være i stand til at se hele albummet.)
 • I Vælg Størrelse dropdown skal du vælge Large 800px.
 • Placer markøren i Integrer billede vinduet og venstre klik en gang. Det bør fremhæve indholdet af vinduet. Hvis ikke, du ved, hvordan at trække markøren for at vælge indholdet af vinduet.
 • Tryk på Ctrl + C for at kopiere koden vist i vinduet. Dette er standard HTML eller Hypertext Markup Language kode, halvdelen af ​​børnene i junior high ved, hvordan man skriver. Folk kan lide dig, og jeg er nødt til at stole på artikler som denne.

Hvis du vil sætte flere billeder i en enkelt Craigslist annonce, skal du have en midlertidig måde, notesblok, for at gemme koden for hvert billede. Jeg bruger Notepad eller Wordpad, adgang til ved hjælp Start / Programmer / Tilbehør. For billedet kode jeg bare kopieres, HTML ser sådan ud:

<A href="http://picasaweb.google.com/lh/photo/-Y8dVGwOzkF2XYeRBgC2iA?authkey=Gv1sRgCP-zk5XKoJjFKQ&feat=embedwebsite"><img src="http://lh6.ggpht.com/_DwQWi4OVOdw/SawzLoiX7gI/AAAAAAAAAYU/B4goPYiH5ro/s800/Vtech-IA5879-5.8GHz-Cordless-Phone-img3.jpg" /> </a>

Hvis du kører to billeder i træk i din annonce design, tilføje et <br> i slutningen af ​​kodesegmentet, f.eks </a> <br>. Dette er et linjeskift og det forbedrer afstanden mellem på hinanden følgende billeder.

Nu er det tid til at få disse billeder ind i din Craigslist annonce. Hvilket betyder, at du vil genlæse artiklerne er anført i trin 1. Eller du kan følge de enkle instruktioner i det næste trin.

Trin 5

Skriv din annonce kopi i samme scratchpad du brugte til at gemme koden til telefonen billedet vist i trin 4, kan annoncen læse noget som dette.:

<P> Vtech model 5879 med to linjer trådløs telefon i fremragende stand. Bruges til et par måneder. Ingen ridser. Jeg skiftede til VoIP, så dette er overskud. Cash and carry i Santa Rosa, ingen forsendelse til rådighed. Ring Herman på 707-xxx-yyyy. </ P>

- Foto kode segment går her -

<P> og </ p> koder fortæller Craigslist, hvor afsnit begynder og slutter. Ved hjælp af simple HTML-koder som denne kan hjælpe pynte en annonce, men det er et særskilt emne, som der HowToDoThings.com artikel er endnu ikke tilgængelig.

Nu er det tid til at fyre op din Craigslist konto og sende den nye annonce Anvendelse af Kladde kopi, som du vil klippe og indsætte i. Jeg anbefaler, at du gemmer din scratchpad arbejde, fordi du en dag måske vil bruge den geniale kopi.

Nu, her er nogle gode nyheder: Når du inkluderer store billeder i dine annoncer, behøver du ikke at tilføje billeder forfra, når det er tid til at repost. Som du måske ved, Craigslist er en push-down stack. Populært kategorier som autos, computere og møbler, kan din annonce snart forsvinde ud af skærmen som nye annoncer er stablet ovenpå. Løsningen er at toppost, som Craigslist giver hver 72. time eller deromkring. Når du top skrive en standard annonce (ved først at fjerne så reposting annoncen fra din konto), har disse fire lidt tilgængeligt billede slots skal fornyes, hvilket er tidskrævende og kan være forvirrende, hvis du ikke har ændret de numeriske navne givet til hvert foto med kameraet.

Ikke så når billedet koden er inkluderet i annonceteksten. Det er en nice bonus for indsatsen. Glad salg med dine nye, kraftfulde annoncer.