Sådan bruges Google Wallet s Tap og Pay Feature på Android

Sådan bruges Google Wallet s Tap og Pay Feature på Android
Der har været en masse snak de sidste par måneder om Apple betale, og hvor det er langsomt at revolutionere mobil betaling, især i det amerikanske marked. Apple har aggressivt arbejder med banker, kreditkort udstedere og handlende til at vokse den støtte og kompatibilitet for sin tap-and-pay økosystem. Dette er en helt ny venture til Apple og dets iPhone, men Android smartphones har haft en lignende tap-and-pay-funktionalitet i meget lang tid allerede.

Dette virker gennem den gratis Google Wallet app til Google Android. Det grundlæggende princip er det samme som Apple Pay. Kreditkort og / eller betalingskort er forbundet til Google Wallet-konto (som har de samme kontooplysninger som din primære Google-konto, som du allerede bruger til Gmail, Google Play Store, YouTube og i hele andre Google og tjenesteydelser). Derefter, når det drejer sig tid til at betale for noget på en fysisk butik, skal du blot trykke på din kompatible Android smartphone på kortlæseren, skal du indtaste PIN-koden, hvis du bliver bedt om, og være på din lystige måde.

For at kunne bruge hanen-and-pay-funktionen med Google Wallet, skal din smartphone køre på mindst Android 4.4 KitKat, skal den have en amerikansk SIM-kort, og det skal have NFC. Et godt eksempel på dette ville være Nexus 5. Når du har bekræftet foreneligheden af ​​din Android-enhed, skal du følge disse trin for at bruge hanen og betaler funktion.

  1. Aktiver tap-and-pay i Google Wallet app til Android.
  2. I tap-and-pay del af phoneâ € ™ s vigtigste indstillinger menuen tillade Google Wallet.
  3. Retur til Google Wallet app og tilføje kortet youâ € ™ d gerne bruge. Indtast værdierne for kortnummer, udløbsdato og CVC manuelt eller trykke på ikonet kameraet til at tage et billede af dit kort i stedet. Adressen vil typisk blive udfyldt automatisk med den du har registreret.
  4. Bemærk, at mens du kan tilføje en checkkonto til at finansiere din Google Wallet, skal du have et kreditkort eller betalingskort til at bruge hanen-and-pay-funktion.
  5. Sørg for, at NFC-radio er aktiveret på din telefon, enten gennem menuen hurtige indstillinger ved at trække ned fra toppen af ​​telefonen eller gennem de vigtigste indstillinger menuen.
  6. Åbn Google Wallet app, når du er klar til at betale ved deltagende handlende og indtast din Google PIN Wallet.
  7. Tryk på bagsiden af ​​telefonen (hvor NFC chippen er placeret) på merchantâ € ™ s kortlæser. Der er normalt en skærm til bekræftelse eller bip.
  8. Alternativt kan du trykke på din telefon, når du ikke er i Google Wallet app og skulle du blive bedt om at indtaste din PIN-kode, trykke din telefon en anden gang for at bekræfte købet.

Hanen og løn funktion i Google Wallet app vil kun arbejde i USA i modsætning til Apple Pay som efter sigende kan arbejde i Canada også. Det vil forhåbentlig lægge øget pres på Google til at udvide sin støtte til andre lande.