Sådan bruges Google Finance

Google Finance kan give dig en masse oplysninger. Det giver dig mulighed for at søge efter en lang række oplysninger om virksomheder, forskning specifikke aktier, investeringsforeninger og obligationer, udføre en række konverteringer, og opbygge dine egne porteføljer. Uanset om du er en afslappet investor eller en professionel revisor, det er et meget nyttigt program.

Hvis du ønsker at få det fulde udbytte af Google Finance, skal du oprette en Google-konto. Hvis du allerede har en, som du bruger til nogle af deres andre programmer, som Google grupper, indkøbslister eller alarmer, så du kan bruge det. Hvis du har en Gmail-konto, kan du bruge brugernavn og adgangskode for at. Hvis du ikke har en Google-konto, skal du starte her. Du bliver nødt til at udfylde alle de ønskede oplysninger, og accepterer vilkårene og betingelserne. Der er ingen afgift for en Google-konto.

  • En af de vigtigste grunde folk bruger Google Finance er at oprette en online portefølje, som de kan se. Du kan faktisk oprette flere porteføljer. Du har også mulighed for at gøre en hel del på lager forskning. Google Finance vil linke til forskellige nyhedskilder for artikler, som du kan læse. Du kan også deltage i forskellige blogs vedrørende specifikke virksomheder eller endda starte din egen blog.
  • Du kan forskning historiske priser for forskellige bestande. Hvis du forsøger at bestemme prisen grundlag af en bestand i skattemæssig henseende, kan dette være et vigtigt redskab.
  • Du kan også sammenligne din valgte lager til andre specifikke lagre eller til store indekser. Du kan se din sammenligning på en graf, der klart vil vise dig, hvordan dine valgte lager foranstaltninger mod dine andre valg. Du kan justere sammenligning tidsramme, der passer til dig.
  • Du kan også være en del af forskellige drøftelser om en bestemt bestand. Bare være klar over, at nogle, som indlæg på debatsider kan have bagtanker. Selv om mange af de fora overvåges, kan ordstyreren ikke altid vide, om en deltager forsøger at påvirke prisen på en bestand. Lær af de diskussioner, men gøre din egen forskning.
  • Mange af funktionerne i Google Finance kan gøres uden egentlig at skulle logge på. Men for nogle funktioner, som at bygge og vedligeholde porteføljer, skal du logge på.

Ved hjælp af en internet værktøj som Google Finance kan hjælpe dig med at lære mere om virksomheder, du er interesseret i. Det kan hjælpe dig med at organisere og overvåge din investeringsstrategi, samt teoretisk prøve nye strategier. Det kan give dig nyttige værktøjer til at gøre en række konverteringer, både monetære og ikke-monetære. Hvis du er interesseret i at tage, hvad du har lært af denne artikel endnu længere, kan du selv ønsker at tilmelde dig et par online finansiere klasser. Alt i alt kan Google Finance give dig en generøs mængde af finansielle oplysninger.