Sådan bruges Google Analytics

Først, hvad er Google Analytics? Google Analytics er et web-værktøj, der blev skabt af Google; det giver dig mulighed for at spore statistik i din web-indhold. Det kan spore oplysninger, såsom henvisninger, samt søgemaskine aktivitet. Brug Google Analytics kan være utroligt givende for begyndelsen webdesigner især for SEO, eller søgemaskineoptimering, formål. SEO er den metode, der anvendes til at finde den bedste og mest effektive måder at skabe online-reklame for din hjemmeside indhold.

SEO er ikke nogen hemmelighed for de fleste webmastere. Der er ikke mere vanskelig ting at udrette end SEO, selv på et avanceret niveau. Erobring søgemaskinerne er særlig svært, når du kommer ind i de mere populære. Søgemaskiner som Google, Yahoo, og nu Bing er gode eksempler. Simple opgaver såsom at tilføje effektive nøgleord, og placere kun de bedst formulerede og mest omkostningseffektive annoncer er noget, der nemt kan tages for givet. Ingen kan forvente at blive en internet mastermind natten over. Heldigvis det er hvor Google Analytics kan være i din favør. Det var specielt designet af Google således at den gennemsnitlige webdesigner kan holde styr på deres web-indhold lettere.

Værktøjet kan være lidt vanskelig for begyndere at bruge. Det vil dog ikke tage for lang tid at vide, hvordan man gør de grundlæggende opgaver. Google Analytics har måder at spore oplysninger såsom Google sideplacering, din afvisningsprocent (som vil blive forklaret kort på bare et øjeblik), og trafik kilde information.

Bounce rate er et almindeligt fejl sigt. De fleste mennesker fejl det for exit sats. En hoppe opstår, når en besøgende på din hjemmeside kun ser forsiden. For at være mere specifik, har du en hoppe, når en besøgende ikke klikker et link til en anden webside, du har på rekord. Den afvisningsprocent er noget web bygherrer generelt ønsker at forblive lav - en høj afvisningsprocent viser, at folk kommer til dit websted, men er ikke interesseret nok til virkelig se på indholdet.

Brug af Google Analytics værktøj online er noget at virkelig overveje. Man kan forvente at modtage meget bedre resultater med hensyn til web-business, hvis man bruger det. Google Analytics resultaterne ikke blot imponerende i den måde, programmet håndterer basale web statistik, men fordi alle online placering, at en bruger er tracking overvåges af Google kan du være sikker på, at alt er så nøjagtige som overhovedet muligt. Alligevel kan din Google e-mail-konto blive direkte knyttet til din Analytics-konto. Så hvis du er logget ind på din Gmail, vil der ikke være behov for at logge på separat til din Analytics-konto.