Sådan bruges Google AdWords søgeordsværktøj

Google Adwords er en af ​​de vigtigste værktøjer, du har brug, hvis du ønsker at gøre det store på internettet. Med Google Adwords, vil du være i stand til at generere og bruge søgeord, der vil hjælpe sætte din hjemmeside på toppen af ​​søgemaskinens resultater side. Dette vil igen, vil bidrage til at øge din web trafik. Her er hvordan du kan bruge Adwords søgeord værktøj til din hjemmeside.

  • Log ind. Der er to måder at få adgang til Google Adwords. Den ene er ved at oprette en konto hos Google, og den anden er ved at bruge den eksterne link. Hvis du vælger at bruge den eksterne link, skal du klikke på den annoncekampagne, og derefter vælge den gruppe, hvor du vil tilhøre. Hvis du har din egen konto, men du behøver kun at logge ind. Oprette din konto er gratis.
  • Keyword værktøj. Dernæst skal du se efter nøgleordet værktøj. Du kan gøre dette ved at gå til fanen Søgeord, der er placeret på den øverste del af skærmen. Når du har klikket på fanebladet, vil du blive dirigeret til en side, hvor du vil finde en fane, der spørger dig, hvordan du vil have dine søgeord skal genereres. Her vil du finde forskellige kategorier på, hvordan dine søgeord vil blive genereret. Nogle af de fælles kategorier er "webstedsindhold", "Beskrivende ord eller sætninger," og "eksisterende søgeord."
  • Søgeord. Når du har valgt den kategori, skal du indtaste de søgeord til din hjemmeside. Hvis du har en online butik, der sælger lingeri, for eksempel, vil dine grundlæggende søgeord være online, butik, lingeri. Disse sæt af søgeord, er imidlertid kun nogle af de mest grundlæggende søgeord, du har. Du er nødt til at kigge efter andre søgeord, der fungerer godt med din hjemmeside. Hvis du sælger Calvin Klein undertøj, for eksempel, kan du inkludere Calvin Klein lingeri i din liste af søgeord. Det centrale er at være kreativ og forsøge at tænke som de kunder, der måske ønsker at få adgang til din hjemmeside.
  • Filter. Google Adwords vil derefter automatisk oprette en liste over søgeord, der kan anvendes til din hjemmeside. Listen søgeord kan være meget lang, og da du ikke kan forventes at gøre brug af alle disse søgeord, skal du kun vælge dem, du kan lide. For at gøre dette, bliver du nødt til at filtrere de søgeord, som Google Adwords har skabt.
  • Stats. Når du er begyndt at bruge de søgeord til din hjemmeside, det næste skridt er at afgøre, hvor effektive de søgeord er. Du kan gøre dette ved at bruge statistikken søgevolumen fremviser. Dette vil vise dig, hvor mange gange de søgeord blev brugt, og hvordan din hjemmeside klarede i søgemaskinens resultater. Husk at du også kan se statistik for de søgeord, selv uden at bruge dem til din hjemmeside.

Når du har den endelige liste over søgeord, du vil bruge, skal du blot kopiere dem ind i et regneark, og derefter uploade filen i Adwords. Sørg for, at du gemmer alle ændringer, du foretager, ellers søgeordene træder ikke i kraft i dit websted.