Sådan bruges Fondant

Sådan bruges Fondant


Fondant frosting har et slankt, professionelt udseende, som du canâ € ™ t helt opnå med buttercream. Derfor ita € ™ s populære blandt kage dekoratører og forbrugere, især for elegante lejligheder såsom bryllupper og jubilæer. Selvom fondant har mange fortjenester, kan det være svært at gøre og bruge. Itâ € ™ sa meget sjovt at lege med, selv om, og ita € ™ s ikke alt for svært at skabe dekorationer, der ser ud som om de rulles ud af en reel bageri.

Sådan bruges Fondant for kage udsmykning

Før du kan begynde at bruge fondant, du nødt til at lære de bedste måder at arbejde med fondant.

At få Frosting

Hvis du don € ™ t ønsker at gå til alt det arbejde, det tager at blande en hjemmelavet parti af fondant, kan du hente en balje eller to på din lokale kage udsmykning butik eller måske endda på en stor håndværk butik, der sælger nogle bagning materialer. Pre-made fondant doesnâ € ™ t smag helt så godt som hjemmelavet, men da smag ISNA € ™ t en af ​​fondantâ € ™ s høje punkter, kan det være værd at spare lidt tid ved at få bøtter.

Men hvis du ønsker at gå alle ud og gøre dine egne, har du et par valg. Traditionel fondant er lidt sværere at lave og kræver et større antal af specialkemikalier ingredienser. Marshmallow fondant er lavet af ting, youâ € ™ re tilbøjelige til at have omkring huset og smager lidt bedre, selv om ita € ™ s oprindeligt meget stok og svært at håndtere. For at dække en kage, youâ € ™ ll har brug for omkring 1-2 pounds af fondant.

Farvelægning Fondant

Medmindre youâ € ™ re at lave en traditionel bryllupskage, kan du ønsker at bruge nogle andre end hvide fondant farver. Du kan farvetone hvid glasur til enhver nuance, du ønsker ved hjælp af gel farve. Flydende frugtfarve doesnâ € ™ t arbejde helt så godt, fordi det har en tendens til at flyde ret off fondant og ikke let æltes i dejen.

Bær plastikhandsker eller kirurgiske handsker at farve din fondant eller du kan ende op med tonede hænder i flere dage. Rul fondant til en tyk log, skal du bruge en tandstik til at duppe på et par dråber gel farve, og skub og presse loggen sammen for at ælte farven ind i sukker pasta. Hvis fondant bliver for klistret kan du udjævne tekstur ved at sprøjte den med flormelis. Hvis det virker for tør, så prøv at tilføje et par dråber olie. I første omgang vil farven ser marmoreret i fondant. Youâ € ™ ll nødt til at arbejde dejen i fem til 10 minutter for at få alle de farver indarbejdet; frosting vil fortsætte med at blive mørkere lidt som det sidder.

Sådan bruges Fondant

Rolling Fondant

Når du har en klump for frostskader i den farve, du har brug for, kan du rulle det ud til at drapere over en kage, dække cupcakes eller bruge som et ark til at skære ud figurer med fondant værktøj eller cookie cutters. Scatter sigtet pulveriserede sukker eller en blanding af flormelis og confectionersâ € ™ sukker over en flad bordplade eller bord, skal du placere din brik af fondant på bordet, og brug en kagerulle til at rulle fondant flad. Afhængigt af hvor klæbrig din frosting er, kan du også nødt til at belægge kagerulle med confectionersâ € ™ sukker.

For at dække en kage eller cupcakes, skal din ark fondant være omkring 1/4 "tyk. Du kan klippe en cirkel fra arket med en skarp kniv let støves med confectionersâ € ™ sukker eller sprøjtes med madlavning spray.

Sculpting Fondant

Fondant er en meget gerne modellervoks, hvilket betyder, ita € ™ s nemt og sjovt at forme og forme i figurer eller dekorationer. Thereâ € ™ s ingen rigtige eller forkerte måde at forme fondant, så selvom du meget har begrænset kunstneriske evner, kan du oprette frosting dekorationer, der er abstrakt eller grundlæggende. Fondant mennesker, dyr og mere indviklede kreationer tage mere arbejde og mere detaljeret.

Sådan bruges Fondant

Youâ € ™ ll brug for masser af forskellige farver til skulptur, så det kan være nyttigt at farve små mængder af flere stykker fondant og holde dem på hånden til at bruge som du har brug for dem. Hvis du vil have dine kreationer til at være tør, når du placerer dem oven på kager eller cupcakes at tjene, gøre dem flere dage i forvejen, og lad dem lufttørre ved stuetemperatur.

Lagring Fondant

Fondant kan tørre ud hurtigt, men det gør ikke € ™ t indeholder ingredienser, der er meget letfordærvelige, så det vil være til rådighed i lang tid. For at beskytte den, mens youâ € ™ re at arbejde med det, holde ubrugte stykker dækket med plastfolie eller en fugtig klud. Wrap sidesten fondant stramt i plast wrap og opbevare det i en zip-top taske i køleskab, indtil youâ € ™ re klar til at bruge det igen; det vil holde i op til flere måneder.

Fondant Usage

Korrekt ved hjælp fondant kræver, at du foretage eller købe frosting, tone det ordentligt og enten rulle eller forme den til din kage design. Husk at gemme sidesten fondant ordentligt, så det ikke går til spilde.