Sådan bruges Flowers Gør bryllup centerpieces

Det centrale er altid en af ​​de dekorationer bemærket i et bryllup, og det er derfor, de fleste par forsøger at gøre det levende og smukke i tråd med hele temaet for brylluppet. Blomster er normalt den vigtigste ingrediens i en vidunderlig bryllup centerpiece, og det kan bruges til forskellige designs som centerpiece buketter, blomster flyder på vand, eller enkelt stilk blomst centerpieces. Brug din kreativitet og fantasi og følge disse enkle trin.

  • Centerpiece buketter. De mest udbredte blomstermotiver centerpieces er buketter i naturen. Der er mange måder at gøre dette. Nogle mennesker kan lide at bruge en indviklet vase til at holde de lange stamceller blomster mens andre bruger blomstermotiver skum placeret i en skål eller på en plade. Det hele afhænger af, hvad du ønsker. Hvis du bruger en vase, så stilken nedskæringer bør være minimal. Hæld lidt vand i vasen og begynde at arrangere blomsterne starter med de større efterfulgt af fyldstoffer. Kontroller, at hver side og vinkel er afbalanceret. Hvis du vil med blomstermotiver skum idé, køb våde blomstermotiver skum og lægges i vand. Placer den på en tallerken eller indviklet skål og begynde at indsætte blomster. Du bliver nødt til at skære stilken i skarpe vinkler til fuldt ud at indsætte det i skummet. Igen, start med de store blomster efterfulgt af blomsten fyldstoffer. Sørg for at fylde hver hul og hul, så at skummet ikke vil være synlig i enhver vinkel.
  • Flydende blomst centerpieces. Det er altid en favorit omdrejningspunktet for bryllupper. Få en glasskål med indviklede mønstre på den og fyld den med vand. Skålen bør være mindst 3 / 4S fuld af vand. Skær stilkene kort forlader en tomme eller to af stilken. Læg dem i skålen og se svømmeren. Tilføje et par tændte te stearinlys vil skabe en mere intim effekt. Disse centerpiece muligheder er fantastisk til aften ceremonier holdes udendørs ligesom i en strand eller haven indstilling.
  • Enkelt stilk centerpieces. Single stamceller floral centerpieces er klassiske og elegante. De fleste formelle bryllupper ikke bruger dette motiv længere, da de som regel ender med mere ekstravagante centerpieces, men en enkelt stilk centerpiece design er altid en enklere måde at trække en klassiske og elegant bryllup ceremoni indretning. Til dette design, skal du bruge en lang vase med en indviklet design. Hæld lidt vand i vasen og sæt blomster i den. Det kan være nødvendigt at skære stilken en lille smule, men det kan ikke være nødvendigt, da du vil have 2 til 3 inches af stamceller kigger ud fra vasen. En enkelt stilk saftig rød rose i en hvid elegant vase er altid en favorit.

Disse er nogle eksempler på mønstre af blomster centerpieces du kan bruge til dit bryllup. Men du kan være så kreativ, som du ønsker at være. For eksempel kan du måske integrere en dejlig is skulptur, der kan holde nogle blomster eller gå til en enklere ingen centerpiece design, der indskærper en flok blomsterblade drysset på bordet, hvor kernen skal være.