Sådan bruges Fiskeri bobbers

Fiskeri bobbers kan nemt vejlede nye fiskere, hvis en fisk bider på deres agn. De kan også forhindre krogene fra at hænge fast i bunden af ​​lavvandede pools af vand ved at suspendere krogen en kort afstand fra vandoverfladen.

Her er de skridt til at bruge fiskeri bobbers.

  • Vælg den rigtige fiskeri Bobber. Faste bobbers suspenderer krogen en afstand under vandoverfladen, mens glidende bobbers vil lade krogen bevæge sig op eller ned afhængigt af din pole bevægelse.
  • Fastgør Bobber på linjen. String linjen langs fiskestang, og sørg for du har masser af linje for fiskeri. Tryk på fjederen for at blotlægge åbningen derefter fastsætte linjen på slot. Når du slipper af fjederen, vil bobber fastgøres til linjen. Man kan også fastgøre bobber på linje med to eller tre korrekte knob. Indstil afstanden fra Bobber fra krogen baseret på den type fisk du ønsker at fange: Hvis youâ € ™ re efter overflade-boligen fisk, holde afstanden kort.
  • Tilføj madding på krogen. Levende agn som minnow eller nat crawler vil tiltrække fisk med dens bevægelse. Brug kun en eller to kroge for at optimere effektiviteten af ​​din Bobber. Du kan også vælge at tilføje en smule vægt på linjen under bobber at holde det i den dybde, hvor fiskene bor, men ikke så meget som at dykke Bobber, så godt. Vægten hjælper også støbe linie til en passende afstand.
  • Cast linjen. Sørg for cast er ren, så linen ikke bliver filtret med Bobber. Reel overstiger slæk at give tilstrækkelig tautness så bobber bevægelsen er bedre synlig, når en fisk er hooked. Når du ser bobber bevæger sig op og ned flere gange, begynder at hive i ledningen.
  • Rengør Bobber efter brug. Fjern forsigtigt krogen fra mundingen af fisken uden at ødelægge bobber eller linjen eller skade dig selv i processen. Vask det i varmt vand og sæbe den til at fjerne pletter. Luft tør den, og derefter gemme i en beholder.
  • Overveje at gøre dit eget fiskeri Bobber. Denne billigt alternativ vil gøre arbejdet af en kommerciel bobber kun bruger nogle få husholdningsartikler. Sæt en papirclips ind i en prop derefter forme klippet ind i en cirkel til montering på linjen. Du kan dyppe proppen i lak til at øge sin vandtæthed. Du kan også lave bobbers ud af kviste og film dunke i en fart, når du er allerede på fiskepladsen. Gør flere bobbers som backup.
  • Overveje andre bid påvisning gadgets. Flags er fjederbelastede tingester, der skyder op en farverig plaster af plast, når en fisk bider på krogen. Elektroniske beepers, på den anden side, lyder fra, når en fisk er fanget. Du kan købe disse nyhed enheder på speciale fiskeri butikker.

Fiskeri bobbers er ikke et nødvendigt redskab til fiskeri, men det kan hjælpe visse vandforhold.