Sådan bruges fed olie som et Insektmiddel

Når youâ € ™ re nyde udendørs, donâ € ™ t lade irriterende myg ødelægge øjeblikket. Med den rette brug af insektmiddel, kan du få disse bugs og andre myg at holde sig væk. Der er mange formler til rådighed på markedet, som indeholder forskellige insekt frastødende ingredienser. Men hvis du ønsker en naturlig ingrediens, der er effektive til at holde myg og andre insekter væk, så prøv fed olie.

Hera € ™ s hvordan man bruger fed olie som et insektmiddel.

  • Køb en færdig formel. En måde, du kan bruge til fed olie som et insektmiddel, er at købe produkter, der allerede bruger denne ingrediens i sine formuleringer. Du kan prøve naturlige helsekost butikker og læse etiketten for at finde den højeste koncentration af fed olie i produktet. Jo højere fed olie er opført på listen ingredienser, jo mere koncentreret er. Fed olie kan anvendes eller blandet sammen med andre essentielle olier er kendt for at frastøde insekter, såsom citronella, citron og eukalyptusolie.
  • Lav din egen fed oliebaseret frastødende. Hvis youâ € ™ re i stand til at købe nogle fed olie, så du kan lave din egen insekt frastødende. I en lille plastik sprayflaske, kombinere en teskefuld fed olie med ti teskefulde destilleret vand. Giv flasken en god ryste og derefter sprøjte væk. Fordi fed olie i dens væsentlige og ufortyndet form, er meget stærk, kan det ikke anvendes direkte på huden. Du skal altid fortyndes olien med en bærevæske, såsom destilleret vand eller endda sojabønneolie, som har vist sig at frastøde insekter samt.
  • Kombiner fed olie med andre insekt frastødende ingredienser. For at øge effektiviteten af ​​fed olie som et insektmiddel, kan kombinere det med andre bestanddele, der vides at virke frastødende på myg og andre flyvende insekter. Den mest populært bruges æterisk olie du kan blande fed olie med, er citronella olie. Du kan også vælge at blande det op med timian olie. Hvis du har adgang til det, neem olie fra NEEM anlægget er også en effektiv olie til at kombinere med fed olie for at afvise myg. Geranium, sojabønner og kokosolie kan også anvendes i stedet for destilleret vand for at lave en hjemmelavet insektmiddel opløsning.
  • Har fed planter omkring dit hjem. Hvis du ønsker at holde myggene væk, kan du bruge din værftet til at gøre det trick. Har planter og træer, der er kendt for at frastøde myg. Du kan have en fed plante i en lille gryde og holde den inden døre, hvis du ønsker. Hvis du vil, kan du også lave en klynge af insekt frastødende planter såsom neem og fed.
  • Påfør efter behov og genanvende efter to timer eller mere. Når du har din løsning lavet, bør du sprøjte det på din person. Gå videre og spray det på stoffer samt de områder, hvor du skal bo. Man kan sprøjte fed olieafvisende på bladene af planterne. Spray frastødende på udsatte områder af huden samt tøj. Du kan teste for farveægthed når beskæftiger sig med sarte stoffer.

Næste gang du planlægger at opholder udendørs, medbringe nogle af dine fed olie frastødende at holde bugs væk. Itâ € ™ s sikker og effektiv.