Sådan bruges en Zip Tool

Vinyl sidespor er sikringsanlæg paneler, som er, hvordan det holder de elementer ud af dine vægge. Hvis du ønsker at udskifte din vinyl sidespor, skal du brugen af ​​en vinyl sidespor værktøjet, også kendt som en zip-værktøj. En lynlås værktøj simpelthen har en flad stål krog, der bruges til at skrælle væk den nedre kant af en given panel fra panelet nedenfor. Ved hjælp af en zip-værktøj er ikke meget vanskeligt, og værktøjet er billige, kommer ind på omkring fire dollars på Home Depot.

Sådan bruges en Zip Tool:

  1. På hjørnet af det panel, du vil fjerne, skal du skubbe krogen på zip værktøj under panelet ved hjælp af en kurvet bevægelse. Der kan være en let forstørret hul for enden af ​​panelet, som vil gøre det nemt for dig at glide i værktøjet, men hvis der ikke er, og du har problemer med at kile zip værktøj i panelet forsøge at finde en løs plet andre steder langs panelet.
  2. Når du har zip værktøj indsættes under panelet, træk nedad med værktøjet. Dette bør låse del af panelet du ønsker at fjerne fra panelet under den.
  3. Skub zip værktøj langs hele længden af ​​panelet, og sørg for, at du hele tiden trækker ned. Når du når den anden side af panelet hele bunden side af panelet skal låses op fra panelet nedenunder og udsætte søm række sidespor, du vil fjerne.

Tips:

  • Når du har låst op en del af panelet, du måske være i stand til bare at låse resten af ​​panelet ved at føre fingeren langs det i stedet for at bruge zip værktøj.
  • Du kan re-låse vinyl sidespor ved blot at vende denne procedure. Med andre ord, når en øvre panel er sat på plads, strække underlæben af ​​dette panel nedad og det skal låses på plads. Bare skub zip værktøj langs panelet, mens du trækker ned, ligesom du gjorde for at fjerne det, og skub sidespor på plads med den anden hånd. Når du når den anden ende, bare trække værktøjet.
  • Fjernelse af værktøjet efter låsning sidespor kan være svært, så vær forsigtig.