Sådan bruges en symaskine

Den enkleste forståelse af symaskiner er, at for det meste har den funktion af dem ikke ændret sig i over et århundrede eller deromkring. Det grundlæggende er stadig temmelig klippe og tør, uanset hvad mærke eller om det er elektronisk eller ej. Nogle vigtige ting at holde sig ajour med i grundlæggende symaskine procedure er, at spændinger og stingbredde samt længde er vigtige. Og gevindskæring de øvre og nedre dele af symaskinen er nødvendig for at sikre, at disse tre enheder gør, som de burde.

Trådning af maskinen er i den øvre (spindel / spool) og den nedre (spole) områder. Undertråden skal vikles omkring spolen. Dette gøres ved frigivelse af Strammehjulet findes ofte på højre side af maskinen. Når frigivet, en spole af tråd viklet omkring toppen spindel og med gevind til spolen i nåletråderen. Spolen vil derefter tråd sig med et tryk på fodpedalen. Spolen vil stoppe snoede når den er fuld. Threading den øvre del af maskinen indebærer looping tråden omkring spændingerne går fra ned til op gennem styrene. Guiderne er lille krog-lignende fremspring, der er placeret langs threading stien for at fastgøre tråden på plads. Når tråden er ført igennem den sidste trådfører, skal nålen være forsynet med gevind fra højre til venstre og trukket under trykfoden. Når nålen er forsynet med gevind, drej spændingen hjulet til højre for at bringe undertråden på gevindet plade. Når med gevind, er der to tråde, der vil gøre stingene.

Den næste bekymring for brug af en maskine er spændinger og sy justeringer. Der er ingen reelle hårde og hurtige regler om, hvordan du gør dette. Generelt, jo højere tallet for spænding, den strammere sømmen. Strammere sting kan bruges til kraftige stoffer som denim, polstring og læder. Løsere sting kan reserveres til lettere og mere sarte stoffer såsom chiffons, bomuld og rayon. Sømmen guide er også vigtig. Længere masker bør anvendes til tekstiler, der er stretchier og løsere vævet. Strammere masker skal bruges på vævet stof, der ikke har en fremtrædende bias.

Som med enhver mekanisk udstyr, der er nødvendige regelmæssig rengøring og vedligeholdelse. Inden du begynder hvert projekt, brug stofprøver at teste stingbredde og spændinger. Maskinen skal smøres årligt, og master spændingen, bør justeres med en professionel årligt. De fleste symaskiner vil give mange gode års tjeneste, hvis de er korrekt vedligeholdt.

Syning er en stor hobby. Der kan være en vis stolthed i noget, som du har lavet selv. At lære at bruge det vigtigste redskab i handelen vil give dig mange års glæde.