Sådan bruges en Smith Machine

Bodybuilding er en bevist måde at se og føle dit bedste. Krydret bodybuildere ved, at skader kan forårsage alvorlige tilbageslag i uddannelse; det er derfor så mange af dem har træningspartnere. Der er en måde at træne alene og stadig få i en udfordrende træning uden at finde dig selv fanget under en 200-lb vægtstang under dit sidste sæt bryst presser.

  1. Grundlæggende koncept. En Smith maskine er fantastisk at have, når din træningspartner blade til hans månedlange ferie eller når du blot ønsker at træne selv. Uddannelse alene behøver ikke at betyde afregning for en mindre udfordrende træning. En Smith Maskinen kan købes enten som en stand-alone eller som del af et hjem gym. Det er dybest set en vægtstang, der glider langs en lodret plan. Det er de to sikkerhedskomponenter, sikkerhedsmyndigheden spotter arme og vægtstænger kroge, som giver denne maskine sin kant.
  2. Sikkerhedskomponenter. Nogle Smith maskiner kun har en vægtstang med en fast op og ned bevægelse. Andre tilbyder en ekstra valg af afkald denne fast lodret bevægelse efter en, der efterligner frie vægte ved at fjerne vedhæftede filer, der holder barbell strengt lodret. WOW-faktorer for denne maskine er, at du nemt kan tilslutte barbell på pinde eller huller langs dens lodrette ramme og det har en sikkerhed spotter arm på hver side. Det er en nice fordel (for at sige det mildt), når du er alene bænkpres og indser du kommer til at ligge under det ønskede antal gentagelser - mens du er i øverste position af din sidste rep.
  3. Populære Smith Machine øvelser.

    • Bænkpres er en fælles Smith maskine øvelse. Denne brystfinner-bygning træk kan gøres i den hældning, tilbagegang, eller flad bænk position. Nogle bodybuildere hævder endda, at den faste up-and-down bevægelse af en Smith maskine vægtstang med til at afværge rotator cuff skader.
    • Squats er en anden øvelse, der kan gøres på en Smith maskine. Doing squats med en vægtstang, der kun bevæger sig vertikalt kan føle akavet i starten. Opretholdelse god form, vil hjælpe med at bekæmpe dette. Hvis smerten føles i løbet af denne øvelse, og din formular er god, så Smith maskine squat kan ikke være for dig. Alle er bygget lidt anderledes og har brug for at gøre, hvad der er rigtigt for den enkelte krop mekanik. Også huske på, at kroppens kerne - musklerne omkring din midsection - ikke får meget af en workout, når du bruger en Smith maskine til hug. Det er en god ide at skifte mellem Smith maskine squats og fritstående squats at styrke disse vigtige stabiliserende muskler.
    • Pull-ups på en Smith maskine er fantastisk til når du ikke kan løfte hele din kropsvægt. Delvise pull-ups, eller inverteret rækker, er færdig med barbell et par inches over din hofte højde. Med forsiden af ​​din krop vender mod loftet, grab på barbell. (Du kan gøre dette fra en siddende stilling.) Hænderne skal være nogenlunde skulder bredde fra hinanden. Placer dig selv, så som du trækker op, brystet er i niveau med vægtstang. Hold din krop lige og hæle på gulvet, som du gør, hvad der ligner en på hovedet push-up.

Tilføj sort og sikkerhed ved at indarbejde Smith maskine i din træning. Eksperimenter med andre øvelser - ligesom dødløft, lunges og push-ups - på Smith maskine. Du skal bare kunne bringe "nyt liv" til en gammel motion og finde fornyet energi til din vægt træningsprogram.

Forsigtig:

  • Sørg for, at sikkerheden spotter arme er sat i en højde niveau passende for udøvelsen.