Sådan bruges en Sea Salt Scrub

Med dens naturlige eksfolierende egenskaber, havsalt fjerner døde hudceller og afslører nye og yngre udseende hud. Faktisk er havsalt bruges i dag som krat og æres som en af ​​de fineste og mest effektive hud behandlinger. Havsalt krat påføres hele kroppen, og når de anvendes regelmæssigt, bliver huden blød og glat. Du kan gå til en spa til at have havsalt scrub, som ofte kombineres med en massage. Men hvis du ønsker at spare et par kroner, kan du anvende havsalt scrub til dig selv. Hera € ™ s hvordan man bruger havsalt scrub.

Forbered din havsalt scrub. Hvis du bruger en kommerciel havsalt scrub, er der ingen forberedelse, der kræves af dig at gøre. Men hvis du ønsker at lave din egen havsalt scrub, du har brug for at forberede alle ingredienserne. Ingredienserne helt afhænge af den opskrift, du bruger. Andre end havsalt, hjemmelavede havsalt scrub opskrifter kræver æteriske olier som mandelolie, lavendel olie, kamille olie, og citrongræs olie. Der er også opskrifter, der har brug for E-vitamin kapsel, Epsom salt og honning. Alle disse ingredienser blandes i en skål og opbevares i en krukke til fremtidig brug.

Spred havsalt scrub over hele kroppen. Når du er færdig forberede, begynder at dæmpe din krop og anvende havsalt scrub til hele det. En generøs beløb bør anvendes i en blid, massere måde. Gnidning generelt ikke nødvendig, fordi havsalt kan forårsage slid på huden. Let tryk, kan imidlertid anvendes på calloused dele af kroppen, som hælene og bolde i fødderne. Du kan bruge havsalt scrub efter brusebad, selv at bruge det før brusebad er også praktisk, fordi det fjerner døde hud og snavs.

Lad krat sidde på kroppen i et stykke tid. For omkring 10 til 15 minutter, skal du lade scrub på kroppen og give havsalt tid nok til at åbne porerne. Det vil også give de æteriske olier at trænge din hud.

Skyl kroppen. Giv dig selv en skylning efter et par minutter. Når du skyller, bemærke den smidig og silkeblød tekstur af din hud. Dette indikerer effektiviteten af ​​havsalt og de æteriske olier.

Håndklæde tørre din krop. Kør en blød ren håndklæde langs din krop og klappede tør alle dele. Igen, husk ikke at gnide huden. Den havsalt selv er slags slibende, og gnide kan skade din hud.

Anvend lotion. Lotion er normalt unødvendige fordi huden føles glat og dufter godt allerede, men hvis du vil have glattere og mere strålende hud, overveje at anvende lotion. Du kan også følge det op med dine andre favorit hudprodukter.

En påmindelse: Hvis du vil lave din egen havsalt scrub, kan du få ekstra kreative og eksperimenterende og komme med din egen opskrift. Kun sørg for at vælge de æteriske olier, du føler dig mest tryg ved.