Sådan bruges en Rife Machine

Det var Royal Raymond Rife, en amerikansk opfinder, der opfandt Rife maskine til at forsøge at dræbe eller mindske patogene organismer at hjælpe med at helbrede sygdomme som kræft, leddegigt, gigt, kronisk træthed, nogle psykiske eller følelsesmæssige handicap, og meget mere. I 1987 bogen "The Cancer Cure, arbejdet" blev offentliggjort, om, hvordan det Rife maskine faktisk arbejdede. Siden da har mange kræftpatienter brugt det i håb om at blive helbredt. Selv skaberne af disse maskiner ikke og kan ikke nødvendigvis sikre sine kapaciteter, har en masse af kræft overlevende bekræftet sin effektivitet.

Hvis du har en Rife maskinen og er ikke sikker på hvordan man bruger det, skal du blot følge disse trin:

  • Find ud af, hvilken type af Rife maskine du har. De to typer af Rife maskiner er den direkte kontakt Rife maskinen og ray tube Rife maskine. Frekvenser transmitteres direkte gennem kontakt til huden med den direkte kontakt Rife maskine. På den anden side ray tube typen Rife maskine overfører disse frekvenser gennem luften, og indirekte til brugeren. Fordi det er indirekte, det kræver en højere grad af magt og intensitet frekvens.
  • Find ud af hvad frekvens er bedst egnet til dig. For at finde ud af, hvad frekvens, du bliver nødt til at indstille Rife maskinen, kan du se gennem manual, som følger med det, eller søge online via din internetbrowser. Men den bedste måde at finde ud af, hvad frekvens til at bruge, er at spørge en læge om det. Hvilken sygdom er du forsøger at slippe af med eller til at målrette, og hvor højt skal du indstille frekvensen? Det er vigtigt at vide, da det vil være en stor faktor i florerer maskinens effektivitet.
  • Placer kontaktpuderne af Rife maskine på din krop. Dette trin gælder, hvis du bruger en direkte kontakt Rife maskine. Du skal finde det rette sted at placere kontaktpuderne på din krop. Glem ikke at læse manualen før du placerer kontaktpuderne, som der er forbud, der kommer med dens anvendelse. For eksempel bør du ikke placere kontaktpuderne nær øjnene, hjertet eller forsiden af ​​din hals. Disse er alle skrevet på den manual, som vil komme med dig Rife maskine. I mellemtiden, nogle direkte kontakt Rife maskiner kræver håndholdte padler, når du bruger den. Alt du skal gøre er at holde en pagaj i hver af dine hænder.
  • Start Rife maskinen. Nu hvor du er klar, kan du slå den Rife maskinen. Du skal sidde stille, mens frekvenserne bliver transmitteret på gennem kroppen. Processen vil tage omkring 10-30 minutter afhængig af kravet om din krop. Sid stille og vente, indtil din tid er op. Når du er færdig, skal du blot tage kontaktpuderne eller sætte padler ned og drej Rife maskinen.

Husk, at fordringer på effektiviteten af ​​den Rife maskinen udelukkende er baseret på en udtalelse fra sine brugere. Den Rife Maskinen kan eller ikke kan arbejde for at helbrede, hvad sygdom du har. På trods af de kontroverser kredser omkring brugen af ​​Rife maskiner, vil det ikke skade at prøve, da der ikke har været påstande om negative eller skadelige bivirkninger fra det.