Sådan bruges en Reverse Mortgage Calculator

Før du prøve din hånd på at bruge en omvendt lommeregner, skal du få nogle oplysninger. Du vil også nødt til at tænke over, nøjagtigt hvad du vil have ud af processen.

 1. Først, her er nogle fakta, som du bliver nødt til at give.

  • Hvad er den omtrentlige værdi af dit hjem?
   • Hvad er den omtrentlige samlede balance payoff af eksisterende realkreditlån, første og anden, på huset?
   • Hvad er dine samlede månedlige afdrag på realkreditlån, både eventuelle første realkreditlån og eventuelle anden realkreditlån?
  • Hvor meget tid har du tilbage på lånet?

  Der er mange reverse pant regnemaskiner derude på internettet. Ikke alle af dem bede om de samme oplysninger. De fleste af dem vil dog have en kombination af ovenstående oplysninger samt svar på følgende spørgsmål.

 2. For det andet, hvad vil du fra processen?

  • Vil du have et engangsbeløb op foran? Ønsker du penge til at betale for et andet hjem, skole, tur, osv?
  • Ønsker du at supplere din månedlige indkomst? Vil du have et fast beløb for de næste 10 eller 15 år?
  • Ønsker du adgang til egenkapital, når du har brug for det? Måske du ønsker penge til at betale uventede udgifter, når de opstår?
  • Ønsker du en kombination af ovenstående? Ja det er muligt.
 3. De fleste regnemaskiner vil bede om en idé om, hvad du ønsker. Det betyder ikke, at du vil blive låst fast i din beslutning. Dette er kun et skøn fra en potentiel långiver. Disse online regnemaskiner ALDRIG garantere, at du vil få handlen. Men de gør det muligt at se, om det er noget, du ønsker at forfølge.
 4. Nogle regnemaskiner vil bede om nogle personlige kontaktoplysninger, før du får lov til at bruge deres lommeregner. Medmindre du vil have nogen ringer til dig, kan du finde regnemaskiner, der vil give dig en idé uden at udsætte dig til forskellige opkald. Mange långivere har en omvendt lommeregner på deres hjem webside. Du kan også prøve en mere generisk lommeregner som den findes på The National Reverse realkreditinstitutterne Association - NRMLA - hjemmeside. De har også en liste over långivere, som du kan vælge imellem.

På grund af de komplekse og problemer med reverse realkreditlån, bør du virkelig tale med en professionel - eller flere - om din specifikke situation. Der er langt flere variable til en omvendt pant end til en traditionel pant. Lommeregneren vil kun give dig den mest generiske oplysninger. Ved at gøre det relevant forskning, kan du finde et mere passende alternativ, der giver mening for din specifikke situation. Du kan også opleve, at den omvendte pant giver mest mening. Det omvendte pant regnemaskine kan i det mindste få dig i gang og kan i det mindste give dig en idé om, hvad du kan få.