Sådan bruges en Pedal symaskine

Har du en gammel pedal symaskine derhjemme? Nå, kan du ønsker at lære at bruge dem. Pedal symaskiner behøver ikke nogen elektricitet til at køre. Dine fødder vil arbejde det ved hjælp af pedalen fastgjort i bunden af ​​symaskinen. Det kan ikke være let i starten, men når du har lært teknikken, er det virkelig sjovt at gøre. Den syning kvalitet af pedalen symaskine er så god som den moderne symaskine, hvis det udnyttet ordentligt. Hold dens god stand, og det kan sy som bedre som en high-speed symaskine. Systue hjælp af pedalen symaskine kan endda spare dig for stor elregning, mens du får en god træning for dine fødder.

  • Kontroller maskinens tilstand. Inden vi går videre ind i syning, skal du først se, om de dele af maskinen er komplette. Kontroller maskinens tilstand og hver del, der er fastgjort på det. Sørg for at alle dele er komplette og brugbare. De må køre ned bæltet for at se, om det endnu ikke er brudt. Maskinen bælte skal udskiftes en gang imellem, da den bliver slidt med tiden. Dette bælte er vigtigt at gøre maskinen køre ordentligt.
  • Forbered tråd. Du skal udarbejde tråden og sæt den på det hul, der var afsat til det. Derefter placere en spolen i spolehuset, og sæt det under maskinen, hvor den skal placeres. Sørg for, at spolen også er fyldt med gevind ellers wonâ € ™ t sy nogen stof.
  • Test det. Sidde foran symaskinen for at se om det stadig godt til brug. Få et stof, som du vil arbejde på at teste symaskinen. Løft trykfoden ved at skubbe håndtaget op bar placeret på den bageste del af maskinen. Derefter placere stoffet under trykfoden, hvor nålen er placeret tryk derefter ned trykfoden ved at trykke ned på styret.
  • Brug pedalen. Nu skal du lære, hvordan du placerer din fod på pedalen. Placer begge fødder på pedalen bar eller trædepladen. Lav ene fod lidt foran end den anden, men stadig på midten af ​​pedalen. Balance markedsføring af dine fødder på pedalen, hvilket gør dig det behageligt på positionen.
  • Brug balance hjulet. Før peddling dine fødder væk, skal du balance din første træk. Placer din ene hånd til den balance hjul placeret på højre side af symaskinen. Drej svinghjulet mod dig. Vend det lidt, mens pedalerne dine fødder til pedalen. Pushing svinghjulet vil hjælpe hjulet til at arbejde. Når du begynder at cykle, vil balancen hjulet støtte den næste bevægelse af maskinen. Efter den første pedalerne, kan du nu slipper balance hjulet med det samme. Fastgør bevægelse af din mund ved at skifte trykket af hæl og tå af både dine fødder.
  • Sy. Hvis du kun har brug for at foretage små sting, kan du bare styre balance hjulet ved hånden til at foretage små sting. Du må forstå, at den afbalancerede hjul skal altid vende mod dig. Hvis det bliver til den alternative position, kan det komplicere syning bevægelse til stoffet. Også, kan gevindet på vugger sagen og nålen filtrer op.

Du skal sætte dig ind i alle dele af symaskinen for at kunne forstå brugen af ​​hver. Det vil også hjælpe dig vide, hvordan man korrekt tage sig af det. Hvis du ikke har den manuelle vejledning af maskinen, kan du slå det op via internettet og udskrive en kopi til reference.