Sådan bruges en Motorola-telefon

Sådan bruges en Motorola-telefon


For bedre eller værre, at langt størstedelen af ​​Motorola mobiltelefoner udgivet inden for de sidste par år opererer i stort set samme måde, hvilket betyder, at den måde, at du bruger en Motorola mobiltelefon er ikke så forskellige, uanset om du har en ældre V551 eller det nye hot KRZR (nogle gange stavet forkert som krazr eller krazer). Hvis du ønsker at tage billeder, anvende brugerdefinerede ringetoner, eller bare åbne den medfølgende lommeregner, du går om det næsten på samme måde på alle Motorola-telefon.

I vejledningen nedenfor, vil vi gå igennem nogle af de mest populære funktioner og hvordan du bruger dem.

Sådan bruges en Motorola-telefon

I nogen bestemt rækkefølge, de mest almindeligt adgang funktioner på en Motorola mobiltelefon er:

  • Seneste opkald historie
  • Tager billeder
  • Anvendelse ringetoner

Call History

Åbn hovedmenuen ved at trykke på knappen, der ligner tre eller fire lodrette streger. Nu afhængigt af om du har menuen sat op til at være visning i en ikonbaseret måde eller i listen baserede måde, flytte med retningsbestemt pad over til den indstilling, der hedder "Seneste opkald". Flere elementer kan tilgås fra denne funktion, som alle kan være meget vigtigt for at spore din brug (og undgå de grimme overdosering afgifter for at bruge flere minutter end din cellulære plan inkluderer) .Den første af disse er "Indgående opkald". Dette viser dine ti seneste modtagne opkald i omvendt kronologisk rækkefølge. Det er her, at du ville se op opkald, du mistede, så du kan ringe til personen. Hvis du rent faktisk besvaret din Motorola-telefon, når den person kaldes, vil du se et flueben ved siden af ​​posten.

Den anden er "drejede opkald." Som du sikkert kan gætte, denne liste er meget ligesom "Modtagne opkald" bortset fra det er opkald, som du indledt ("udgående"). Lige som ovenfor, er opkald, der blev besvaret fremhævet med et flueben.

En funktion, som du gerne vil være særlig opmærksom på, er "Call Times". Du får indikationer for længden af ​​dit seneste opkald, alle opkald (nulstille din timer til at korrespondere med hver faktureringsperiode), og levetid (alle opkald nogensinde foretaget eller modtaget på denne mobiltelefon). Du kan finde lignende oplysninger i "Data Times" sektionen.

Camera Phone funktioner

Alle kan lide at tage billeder med deres kamera telefon, så hvis du er heldig nok til at have en Motorola mobiltelefon med indbygget kamera (ligesom RAZR), kan du gå videre og tage de spur-of-the-moment snapshots, som du sandsynligvis kunne ikke have andet. De fleste kamera udstyret Motorola telefoner kommer med en slags hurtig adgang tasten (enten på siden eller på de vigtigste tastatur selv), der fungerer som en genvej til kameraet, men hvis ikke, kan du finde det under "Multimedia" i hovedsagen menu.Some telefoner kan komme med ekstra funktioner som at være i stand til at tage video, justere hvidbalancen, og anvende forskellige effekter (som Sepia og B & W), men for det meste, Motorola kameratelefoner er punkt og skyde. Du skal blot trykke den tilhørende softkey for "capture". Nu en meget vigtig ting at huske er, at billedet ikke gemmes automatisk! Efter "optagelse", sørg for at vælge "butik" og ikke "kassere" for at gemme dit billede. Men vent, det er stadig ikke gemt endnu. Du vil også nødt til at vælge, om du vil sende den i en MMS-besked (en MMS version af en tekstbesked), gemme det i telefonens hukommelse, anvende det som et tapet, anvende det som pauseskærm, eller anvende den til en post i telefonbogen (for billedlegitimation). Jeg plejer bare vælge "Gem på telefon" først.

Brug af ringetoner på en Motorola

Nogle Motorola mobiltelefoner er kun i stand til polyfoniske ringetoner, mens andre kan bruge MP3-ringetoner, der lyder langt mere realistisk. Hvorom alting er, kan du vælge at anvende et antal forskellige ringetoner til alle de forskellige poster i din telefonbog, til en kategori, eller til en ring style.To anvende en ringetone til en enkelt post i telefonbogen, adgang til denne post og tryk derefter på knappen Menu. Derfra gå til Rediger og flytte ned til "Ringer ID". Derfra kan du vælge en ringetone fra telefonens hukommelse. Glem ikke at gemme!

Hvis du vil bruge en ringetone for en hel kategori i din telefonbog (forretning, venner, familie osv), skal du åbne din telefonbog, og tryk derefter på knappen menu. Gå ned til Kategorier, og vælg det. Derfra flytte markøren ned til den valgte kategori, men vælger ikke det endnu. I stedet skal du trykke på menu-knappen med den relevante kategori fremhævet, vælg Rediger, og anvende Ringer ID ligesom du gjorde til en enkelt post.

Endelig, hvis du ønsker at anvende en "global" ringetone (eller "default" en, der vil være brug for stoffer, som ikke i telefonbogen), gå Setup / menuen Indstillinger og vælge Ring Styles. Vælg Ring stil, som du ønsker at redigere ved at trykke venstre eller højre (vi vil bruge "Loud" som vores eksempel), og derefter gå til "Loud Detail" (eller "Soft Detail for Soft Ring Style, etc.). Derfra kan du vælge din valgte ringetone for hver hændelse - indgående opkald, indgående tekstbesked, og så videre - samt ringelydstyrken.