Sådan bruges en højde og vægt Chart

Da den nye teknologi alder kommer, får flere og flere mennesker mindre motion. Med fødslen af ​​internettet, PlayStation og andre spil kasser, folk bare sidde det meste af dagen. Fedme er blevet en af ​​de største sundhedsproblemer i USA. Denne sundhedsproblem kan eskalere til mere alvorlige risici. Hvis du er i god form, vedligeholde det. Hvis ikke, bestemme din idealvægt og bestemme, hvad det vil tage at nå dette vægt. Brug vægt og højde diagram til din reference, her er hvordan man bruger det:

Før du rent faktisk kan bruge en højde og vægt diagram, bør du kende dine egne målinger. Mål din højde først, før du tager din vægt.

For at måle din højde, tape et målebånd mod en klar væg. Sørg for at sætte "0" på et plant underlag. Tape det hele vejen op til 6 meter. Derefter fjerne dine sko, så dit udgangspunkt er korrekte. Stå ved siden af ​​målebåndet og med et kridt eller markør, tegne en streg på højden af ​​dit hoved. Det ville blive anbefalet at placere spejlet foran dig, når du markerer din højde for at sikre, at din markør er på en lige niveau med toppen af ​​dit hoved. Skriv ned din højde på en bærbar.

Tag en registrering af din vægt ved hjælp af en vægt. Vær sikker på at din vægt skala er ved mærket "0", før det monteres. Vær opmærksom på din vægt i kilo og i pounds. Skriv det ned i din notesbog sammen med din højde.

Fastlæggelse din ideelle vægt for din højde kan ske gennem BMI og ved at bruge et diagram. Ved hjælp af BMI-metoden, skal du beregne dig tage din vægt (i kg) divideret med din højde (i meter) og gange med din højde (i meter). Du vil få en numerisk værdi. Se efter værdien på kortet for at afgøre, om du er undervægtig, normal eller overvægtig.

Dit beregnede værdi skal findes i denne BMI klassifikation diagram:

  • 18,5 eller mindre undervægt
  • 18,5-24,99 normal
  • 25-29,99 overvægtige
  • 30-34,99 fedme
  • 35-39,99 fedme

Du kan bruge din højde og vægt til at se på den ideelle vægt-højde diagram for enten kvinde eller mand. Kortet vil indeholde en kolonne som højden, næste kolonne for lille ramme, tredje kolonne for medium ramme og den sidste kolonne for den store ramme.

Første kig på kolonnen "højde", find din højde langs det. Når du har peget din højde, køre igennem vandret for at se på det andet, tredje og fjerde kolonne. Hvis du er i lille ramme, kig ind i den første kolonne. Hvis du er af middel ramme, bør du kigge ind i den tredje kolonne. Og endelig, hvis du er en stor ramme, kig ind i den fjerde kolonne. Disse tal vil angive, hvordan din ideelle vægt bør være.

Vær opmærksom på kønsforskelle. Kortene bliver leveret til dig af din læge eller ernæringsekspert afhænger af dit køn. Så hvis du er en kvinde, skal du sørge for du kigger på diagrammet for kvinder. Hvis du er en mand, se diagrammet for mænd.

Det er ikke kun den sundhedsbevidste at kontrollere deres ideelle vægt for deres højde og ramme. Det bør være obligatorisk for alle. Fedme eller vægt sygdomme som anoreksi udgør en meget alvorlig trussel mod sundheden. Vær sikker på at du er inden for det normale spektrum af din vægt. Du må ikke stoppe med at være sund.