Sådan bruges en Fog Machine

En tåge maskine bruges til at udsende en tæt damp for at skabe en speciel effekt for skuespil eller præsentationer. Det er meget almindeligt i dag. Dens effekt til at levere en mere surrealistisk effekt til seeren med brug af en tåge effekt ofte gør dem føler, at det er dem, der oplever situationen.

Dybest set brugt til at forbedre en uhyggelig og spændingsfyldt scene, tågen maskinen forsøger at gøre det skræmmende for beskueren. Der er to primære typer af tåge maskiner på markedet i dag.

Opvarmet tåger type. Det bruger en inaktiv gas til at drive vandtåge blandingen i en varmeveksler, hvor fordampet til luften det vil skabe røg effekt, du ønsker. Tågen fluid anvendes i denne maskine normalt tykkere som den stiger op i luften. Speed ​​pumper også en del af maskinen, der regulerer strømmen af ​​tågen væske ind i varmeveksleren at udsende røg eller tåge.

Nedkølet tåge maskiner. Røgen eller tåge, der udsendes af maskinen normalt forbliver på jorden og forsvinder, som det flyder opad. De anvendes til at skabe denne effekt materialer er sædvanligvis tøris, flydende nitrogen og flydende syntetisk luft. Den nemmeste at bruge ville være tøris ved hjælp af en fan, der normalt blæser den tætte røg udsendes til det område, hvor du ønsker det. De kølede tåge maskiner til tider bruge en timer maskine til at betyde når effekten for scenen skulle ske. Den tøris eller flydende nitrogen frigives på et bestemt tidspunkt ved hjælp af timeren vil skabe et mere effektivt resultat. Kølet maskiner viser normalt, at skuespilleren kan gå på et tæt sæt af skyer.

Processen med at bruge tåge maskinen er meget let at gøre. Her er en systematisk proces til, hvordan du bruger en.

  1. Fog maskiner, der anvendes som en tåge maskine skal være klar i scenen. Vær opmærksom på den ønskede tid til at skabe effekten, som du ønsker.
  2. Vælg den type tåge maskine, du ønsker. For at gøre det ud til, at aktørerne går på tågen, bruge kølet type tåge maskine. De kølede dem almindeligt anvendte dækker ikke nogen ansigter skuespillerne på scenen. Dette viser de følelser af de aktører, mest tydeligt.
  3. Sørg for, at hvis du bruger en timer maskine til den effekt det vil være samtidig til scenen. Nulstil timeren, hvis nødvendigt. For nogle maskiner, kan en fjernbetjening til rådighed og vil gøre arbejdet nemmere for dig.
  4. Design din belysning med tågen effekt i tankerne. Prøv at have en løbe igennem før showet for at gøre en mere komplet effekt, du ønsker. Belysning skaber dramatiske flare, at de fleste instruktører vil have.
  5. Øv med tåge maskine. Dette er for at perfektionere brugen af ​​maskinen og rettidig effekt, som du måske ønsker.

De fleste produktioner spiller ønsker at gøre beskueren føler, at de altid er en del af scenen. Denne dramatiske røg effekten skaber fornemmelsen af ​​hele teaterforestilling. De anvendelser af tåge maskine er ikke begrænset til teater, bruger det til træning af redningsmandskab til brande og uklare vejrforhold er en del af dens formål.