Sådan bruges en Bowflex Power Pro

Har du gå til gymnastik flere gange om ugen? Hvis du gør, har du sikkert allerede set og forsøgte flere komplicerede træningsudstyr hvor man nogle gange ikke ved, hvordan man bruger dem, eller som kropsdel, de er beregnet til.

Mennesker, der er i at få deres kroppe sunde og lean altid rammer gymnastiksalen og følge forskellige kost planer. Men sammen med deres gym sessioner er deres tilmeldingsgebyr, som gør arbejde ud meget dyrt.

Det er i orden for dem, der har ekstra penge, men hvad med dem, der kæmper finansielt? Bowelflex Power Pro er et hjem gym tilbud, hvor du kan udøve dine mave, ben, arme og balder.

Det har vægte så tungt som 210 pounds. Du kan endda købe ekstra vægte, hvis du ønsker. Det koster omkring 1400 dollars, som er meget billig overvejer du vil bruge det hver dag og arbejde på alle dele af din krop.

Placering modstand: Denne maskine er sammensat af moderne power stænger og stang hætter, der er placeret bag bænken, hvor det giver modstand gennem øvelser, du kommer til at udføre. Disse stænger er fremstillet af kompositmaterialer, der vil sikre dig sejhed og styrke. Der er mere modstand, når du øge vægten. Hertil kommer, at magt stænger ikke kræve momentum, som betyder, at du kan gennemføre din træning langsomt eller hurtigt.

Power stænger: Med denne maskine, kan du placere en eller flere stænger på kablet, når du viklet kablet til el stang. Denne maskine består af en remskive, der vil gøre dig føle, at du virkelig løfte vægte, fordi du er nødt til at trække det med hænderne.

Bench positioner: Du kan justere bænken af denne maskine til en flad eller skrå stilling. Med den flade position, kan du lægge på din mave og ryg til at udføre øvelser for dine ben og arme. På den anden side, den skrå stilling kan du udføre øvelser for dine mavemuskler.

Grips: Bowflex Power Pro giver greb på maskinen, der er placeret på bænken, og også når du trækker vægte. Disse greb kan trækkes af din fod eller hånd. Du kan placere dine hænder forskelligt-såsom den omvendte grips- hvis du ønsker at udøve muskler fra forskellige dele af din krop. På den anden side, hvis du placerer din fod på grebet, dette vil lade dig udføre øvelser for dine ben.

Leg Extension: Du kan vedhæfte benet forlængelse nederst del af Bowflex Power Pro, som vil hjælpe dig med at udøve dine ben muskler separat.

Så hvorfor ikke du købe denne utrolige Bowflex Power Pro i stedet for at gå til gymnastik hver dag? Dette vil ikke blot hjælpe dig med at opnå din sunde og slank krop derhjemme, men vil også hjælpe dig med at spare penge på end at indskrive i gymnastiksalen hver måned. Yderligere mere, det udstyr i gymnastiksalen er langt mere kompliceret end Bowflex Power Pro, fordi denne maskine kun kræver, at du placere kabel- og magt stænger, før du udfører en bestemt øvelse.