Sådan bruges en Ægløsning Kalender til Beregn Conception

Sådan bruges en Ægløsning Kalender til Beregn Conception

En ægløsning kalender hjælper en kvinde kortlægge hendes cyklus for at afgøre hendes mest frugtbare dage. Kendskab til disse oplysninger kan hjælpe en kvinde bliver gravid ved timing samleje med sine dage på ægløsning. Til gengæld kan det også bidrage til at undgå en uønsket graviditet ved at undgå ubeskyttet samleje på tidspunktet for ægløsning. Der er flere prædiktive strategier involveret i kortlægning, samt nogle alternative metoder til beregning af ægløsning.

  1. Opret en frugtbarhed diagram. Et diagram kan bruge en eller flere metoder til at lokalisere din vindue af muligheder. Præcis kortlægning giver et skriftligt spor viser forskellige cyklus mønstre. Hver cyklus tilbyder forudsigelige ændringer i mange kropsfunktioner. Tune ind i din krop ved at anerkende ændringerne. Ting til diagram omfatter observere cervikal slim, livmoderhalskræft position og basale kropstemperatur (BBT).
  2. Overhold cervikal slim. Konsistensen af cervikale slim ændringer i hele din menstruationscyklus. Optagelse dine cervikal slim mønstre vil hjælpe dig med at afgøre, hvornår du har ægløsning. Cervikal slim starter tør i starten af ​​din cyklus, og som din cyklus skrider til ægløsning, bliver det tydeligere, tynd og elastisk, ligner æggehvider. Dette er, når du er mest frugtbar.
  3. Tjek livmoderhalsen position. Livmoderhalsen tendens til at flytte højere i din krop og er blødere i kontakt under ægløsning. Det er et vanskeligt metode, der kan tage flere gange at teste din livmoderhals at lægge mærke til eventuelle ændringer. Som ægløsning tilgange, vil livmoderhalsen være mere vanskeligt at nå. Før og efter ovulation, bør det være lavere og sværere at røre ved.
  4. Sådan bruges en Ægløsning Kalender til Beregn Conception
    Basal kropstemperatur. BBT er en hvilende temperatur, der bør tages første ting om morgenen, mens du stadig i sengen og på samme tidspunkt hver dag. Hvis du bevæger dig rundt, før du tager din temperatur, vil resultaterne blive skæv. Et termometer lavet specielt til at spore BBT er en god idé, da det er mere præcis. En basal krop termometer er mere følsom end en almindelig termometer og giver mere præcise målinger. Regelmæssige termometre er kun præcis til 0,2 grader Fahrenheit, mens en basal krop termometer er nøjagtighed på 0,1 grader Fahrenheit. Optag hver læsning på dit diagram, forståelse, at BBT kortlægning giver dig mulighed for at vide om ægløsning, efter at det allerede er sket. Det er derfor nødvendigt at kortlægge i flere måneder, før du kan begynde at forudsige ægløsning med denne metode.
  5. Online kalendere. Der er flere steder, du kan få adgang på internettet, der udbyder elektroniske kalendere til ægløsning forudsigelse og kortlægning. Disse har du tilslutter flere faktorer til at hjælpe dig bestemme din mest frugtbare dage, såsom længden af ​​cyklus og dato for sidste menstruation. Disse fungerer bedst for en kvinde med en regelmæssig cyklus, da de giver omtrentlige datoer kun vejledende, og bør ikke være din eneste metode til beregning af ægløsning.
  6. Menstruation kortlægning. Ved anvendelse af denne simple metode, beregne det gennemsnitlige antal dage i din cyklus. Efter flere måneder en formel vil hjælpe med at bestemme frugtbare tider. Træk 18 dage i slutningen af ​​din korteste cyklus og 11 fra din længste.
  7. Uregelmæssig cyklus. Der er nogle ting, der kan gøre din cyklus uregelmæssig, såsom stress og hyppig motion. Uregelmæssig cyklus gør det meget sværere at forudsige ægløsning. Du bør dog stadig forsøge at lede efter tegn og holde et diagram gennemsnittet datoerne for at give dig selv den bedste chance for undfangelse.

Vi håber, at dette vil gøre dig succes i dine personlige mål, uanset om at blive gravid eller forhindre graviditet.