Sådan bruges Dreamweaver at redigere Blogger skabeloner

Sådan bruges Dreamweaver at redigere Blogger skabeloner


Hvis du spekulerer på, hvordan bruger Dreamweaver til at redigere en Blogger-skabelon, er du ikke alene. Flere og flere mennesker ønsker at oprette en brugerdefineret udseende til deres blog. Blogger blogs, drevet af Google, er tilgængelige gratis på Blogger.com. Selv om mange mennesker anser dem for at være lettere at bruge end andre typer af blogging systemer på nettet, redigere disse skabeloner kan være svært, hvis du ikke har de rigtige værktøjer.

Sådan bruges Dreamweaver til at redigere Blogger Skabeloner - Trin for trin

For at starte ud, gå til din Blogger-konto og login. Vælg din blog, og klik derefter på den fane, der siger "Layout". Under fanen "Layout", vil du se "Sideelementer," "skrifttyper og farver", "Rediger HTML" og "Pick nye skabelon." Klik på "Rediger HTML" og du vil se et klikbart link, der siger "Download Full Template". Klik på dette link og gemme skabelonen til et sikkert sted på din harddisk.

Åbn Dreamweaver og derefter åbne skabelonen fil fra din harddisk. Sørg for, at du gemmer din redigerede kopi under et andet navn. Denne måde, vil du have en ren kopi af skabelonen, hvis du laver en fejl og ønsker at starte forfra fra bunden.

Du kan ændre farver, header og skrifttype på din blogger skabelon gennem Dreamweaver. Du kan endda helt ændre layout og lave en helt ny skabelon. Dine muligheder er kun begrænset af din programmering færdigheder.

Når du er færdig med at redigere skabelonen og gemme den, skal du uploade den til Blogger. Naviger tilbage til afsnittet "Rediger HTML" og vælg "Browse". Find den nye, redigerede skabelon på din harddisk, og uploade den til Blogger.

Hvor finder Blogger skabeloner at redigere

Nu hvor du ved hvordan man bruger Dreamweaver til at redigere en Blogger-skabelon, vil du ønsker at finde skabeloner til at redigere. Du kan bruge en af ​​de skabeloner, der følger med din Blogger-konto for at oprette en brugerdefineret skabelon. Der er omkring et dusin at vælge imellem og mange mennesker bruger disse standardskabeloner som grundlag for deres egne kreationer.

Kig på følgende websteder for friske kilder blogger skabeloner til at redigere:

  • Vores Blogger skabeloner
  • En Liste over Blogger Template fra Mashable.com
  • Blogspot Skabeloner

Brug den rigtige version af Dreamweaver at redigere skabeloner

Før du satte sig for at redigere din Blogger-skabelon i Dreamweaver, skal du være sikker på, at du bruger den rigtige version af Dreamweaver. Skabelonerne, som Blogger bruger er XML-filer. For at redigere XML-filer og cascading style sheets, skal du have en kopi af Adobe Creative Suite 4. CS4 blev udgivet i oktober 2008.Prior til frigivelse af CS4, skulle du oprette en ny skabelon i Dreamweaver hjælp HTML. Så skulle du manuelt klippe og indsætte koden i din Blogger-skabelon. Dette var kompliceret og forbudt mange mennesker fra at forsøge at redigere deres egne skabeloner. Den nyeste version af Dreamweaver har en Code Navigator funktion, der gør at redigere din Blogger skabelon let. Denne funktion forbinder dig med den kode, der er knyttet til en side. Ved hjælp af denne fremgangsmåde, kan du nu bruge Dreamweaver til at redigere hvad koden er tilsluttet din skabelon. Da skabelon redigering er indbygget i den nyeste version af Dreamweaver, kan du bruge den til nemt redigere dine Blogger skabeloner.

CS4 indeholder de nyeste kopi af Dreamweaver, som har mulighederne i redigering skabeloner og cascading style sheets. Du kan hente den nyeste Dreamweaver version med dit køb af Abode CS4. Udover Dreamweaver, CS4 kommer med Illustrator, Photoshop, Acrobat, Bro, Fireworks, Flash, InDesign og yderligere nyttige programmer.