Sådan bruges den gummistempel Tool i Fireworks

Adobe Fireworks har masser af funktioner, der gør det en kraftfuld web-design. En af disse funktioner er gummistempel værktøj, som gør det muligt for grafiske designere til at kopiere en eksisterende del af et billede og derefter overføre det kunstfærdigt til en anden del af det aktive dokument. Det sparer en masse tid og kræfter på den del af den designer, der ikke længere bliver nødt til omhyggeligt rekonstruere indviklede mønstre og teksturer eller trimme det kopierede billede til at passe den nye placering.

Her er de trin til brug af gummistempel værktøj i Fireworks.

  • Åbn et eksisterende dokument. Du kan også oprette et nyt dokument derefter indsætte et billede i den.
  • Klik på værktøjsikon gummistempel i værktøjskassen. Kan Værktøjskassen findes på venstre side af arbejdsområdet. Der er et billede af et stempel på knappen, som beskriver sit formål. Når du klikker på det, vises en undermenu for indstillingerne for gummistempel værktøj vises i panelet Properties placeret i bunden af ​​arbejdsområdet.
  • Juster indstillingerne på panelet Egenskaber. Der er rullelisterne som vil lade dig ændre størrelse og kant gummistempel værktøj. Jo større værdien af ​​den "størrelse" tekstfeltet, vil jo større din gummistempel være; du kan fylde en stor del af skærmen med det valgte billede med et enkelt klik, hvis du indstille størrelsen stor nok. Jo større værdien i "kant" tekstfeltet, vil blødere gummi stemplet; du bliver nødt til at klikke på skærmen flere gange for at lave et blødt gummistempel billede vises. Du kan også justere "opacitet" på højre side af panelet. Hvis du sænker værdien af ​​opacitet, vil gummistempel blive mere gennemsigtige. Endelig "blend mode" giver dig mulighed for at ændre den måde, stempel billedet reagerer med målområdet. Du kan lade denne indstilling til "normal", hvis du ikke ønsker at eksperimentere med forskellige lyseffekter.
  • Placer markøren over det område af billedet, du vil hente. Hold ALT-tasten og derefter venstre-klik.
  • Placer markøren over målområdet. Hold knappen venstre-klik derefter trække markøren over det valgte område. Når du slipper museknappen, vil det kopierede billede vises over målområdet. Du kan bruge knappen Fortryd for at gå tilbage billedet, før du bruger gummistempel Tool. Gem dokumentet når du er færdig. Du kan vælge at ændre navnet på den gemte fil til at holde det originale billede intakt.
  • Leg med gummistempel Tool. Rediger indstillingerne, og se, hvordan de påvirker det endelige billede. Du kan ende op med et bedre resultat, når du forstår det fulde potentiale af denne nyttige værktøj. Glem ikke at gøre gemme forskellige filer, så du kan sammenligne resultaterne senere.

Du kan tjekke video tutorials online for en live demonstration af gummistempel Tool. Mens du kan bruge denne funktion til at rense din Fireworks dokument op hurtigt, undgå overusing misbruger gummistempel, da dette er et tegn på novice designer.