Sådan bruges Creative Writing anvisningerne for at Juice Up Your Writing

Kreativ skrivning prompter er en af ​​de bedste måder at tilføje lidt ekstra energi og gnist til din skriftligt, når du føler uinspirerende eller kort af idéer.

Hvad skriver prompter?

De er simpelthen en kort sætning, som du kan bruge som udgangspunkt for et stykke af kreativ skrivning, til noget punkt du i bestemt retning, så du kan afværge på din seneste skrive eventyr med formål og momentum.

Snarere end stirre på en tom side eller skærm, gad vide hvor den næste idé kommer fra (eller hvis det nogensinde kommer), kan du i stedet undgå at frustrerende og kreativt begrænsende scenario ved hjælp af en skriftlig prompt.

Trods hvordan det kan føles nogle gange, behøver du ikke nogensinde glemme hvordan man kan være kreativ. Det er bare, at der er tidspunkter, din kreativitet har brug for et lille skub start, en hjælpende hånd til at komme i gang. Din kreativitet er som en vandpumpe tilsluttet en dyb brønd. Hvis pumpen ikke er blevet brugt ofte, du har brug for at hælde i en smule vand og "prime pumpen" for at hjælpe vandet fra brønden at stige op og flyde frit igen.

Det er her, kreativ skrivning prompter kommer i, og her er en effektiv 3 etaper, du kan bruge:

  1. Få dig en samling af skrivning prompter. Der er mange muligheder her. Du kan skrive din egen i partier på et tidspunkt, for at have en klar forsyning til brug, når din inspiration er lidt mangler. Du kan finde mange gratis skrift beder i bøger, og også online - bare søg under "skriver prompter".

    Det er en god ide at have en række prompter rådighed. Hvis du kun har 5 eller 10, vil du snart bruge dem op, mens hvis du har 50, 100 eller mere, er der langt større mulighed er der for at vælge fra til juice op din skriftligt.

  2. Vælg en skriftlig prompt at bruge. Den fejl mange af os gøre er at få en liste over prompter derefter arbejder gennem dem én efter én i orden. Kreativitet virker ikke på en lineær måde! Scan gennem nogle af dine meddelelser, indtil du finder den første, der fanger øjet og gør du tror "det er en interessant idé, er der nogle muligheder her ...". Så gå med, at hurtig, følge den naturlige energi og strømmen af din kreativitet, ikke så ødelægge det ved at sige: "Jeg vil bare gå gennem disse andre 500 prompter bare i tilfælde af at der er en, der er endnu bedre"!
  3. Skriver fra prompt. Nu har du valgt din kreativ skrivning prompt, er det tid til at skrive! Du kan gøre dette på 2 forskellige måder. Den første er bare at skrive dit hurtige ned på en ny side så bare skrive, hvad der kommer til dig næste og gå derfra, linje for linje. Hvor du ender i din skriftligt, kan være langt fra prompt du startede med, og det er fantastisk, fordi du følger dit kreative flow. En anden metode er at bruge den prompt som det centrale tema eller idé til din stykke skriftligt, uden nødvendigvis at bruge ordene i forespørgslen. Så du skriver omkring de tanker og billeder prompten giver dig.

Brug denne 3 etaper med kreativ skrivning prompter og du vil finde det er en fantastisk måde at juice op din kreativ skrivning, især når du føler kort af idéer og inspiration.

Og hvis du er klar til at få dine kreative skrivning kick-startede med nogle skrivning prompter højre væk, få din GRATIS 5 del kreativ skrivning ecourse på www.YouAreACreativeWriter.Com.

Fra Kreativitet Coach Dan Goodwin