Sådan bruges Blogger med din egen vært og domæne

Sådan bruges Blogger med din egen vært og domæne


Hvis du spekulerer på, hvordan at bruge blogger med din egen vært og domænenavn, er du klar til at tage din blog til det næste niveau. Brug af Blogger back-end teknologi med din egen online identitet er både nemt og effektivt.

Sådan bruges Blogger med din egen vært og domæne i tre trin

Der er ikke noget kompliceret om processen, og det indebærer flere ting, du sikkert har gjort før. Du gør det på denne tid til din egen blog, men så er der et par ting at være særligt opmærksomme på.

1. udvælge en Great Domain

Der er mange måder at købe et domæne fra websteder som GoDaddy eller Joker, og endda et par måder at få et gratis domænenavn. Blogspot vil også sælge dig et domænenavn for $ 10, som du kan se nedenfor. Hvis du søger efter en professionel type websted, skal du faktisk være villig til at punge ud pengene til dit eget navn. Dette giver dig mulighed for at komme op med noget iørefaldende, noget unikt forbundet med indholdet af din blog. Det vil også lade andre mennesker nemt sprede ordet om dit websted: "Hey, har du læse de seneste BloggingBananas" Hvis det refererer til BloggingBananas.com det vil være meget lettere end BloggingBananas.Blogspot.com.

Et hurtigt tip: det er bedre at gøre dit domænenavn alle ét ord, uden bindestreger eller understregninger, bare så folk nemt kan sige det. Af samme grund, er det bedre at undgå "kloge" stavefejl. Hvis din blog får populær, kan du også ønsker at sikre .NET og .org domæner eller andre kombinationer ud over den .com.

Hvis du vil være at købe domænet fra Googles hosting service (som er normalt relativt billige som domæner gå) der er et link til at tage dig gennem Google købsprocessen. Selvfølgelig er du nødt til at tjekke for domænets tilgængelighed, men det er en del af det sjove og kan også ske lige der på Blogger.

2. Log ind på din Blogger-konto

Dette er under forudsætning af, at du allerede har en konto på Blogger. Hvis du ikke gør det, er meget let at sætte en op, og det betyder, at du har beføjelse til Google og en gennemprøvet content management system bag din blog.

Når du er logget ind, skal du gå til dine kontoindstillinger og klik derefter på fanen "Publishing". Mest sandsynligt er det at sige, at du bruger den gratis hosting på BlogSpot.com. Lige nedenunder det giver dig et link til "Skift til:. Brugerdefineret domæne" Det er, hvor du vil hen, så klik på linket.

3. Konfigurer Domæneindstillinger

Hvis du allerede har købt gennem en anden vært, bliver du nødt til at oprette domænenavnet indstillingerne på dette websted. Dette er muligvis den mest komplekse del af processen, men Google har en temmelig klart sæt af instruktioner på deres supportside.

Den gode nyhed er, at hvis du har købt domænet via Google lige på Blogger hjemmeside, er alt dette allerede oprettet for dig. Faktisk, med den tid, du skriver i dit fulde domænenavn, du vil sandsynligvis allerede se indholdet der! Men i nogle tilfælde tager det et stykke tid for de nye DNS-indstillingerne til at udbrede i hele world wide web. Vær tålmodig, da det vil tage højst et par dage. Du kan tilbringe tid at skabe dit visitkort og brevpapir med din nye Smart domænenavn.

Domain Name Switch er den nemme del

Husk, at det fængende domænenavn er kun så god som det indhold, der er på den. Selv om det altid er fristende at bruge en masse tid tweaking og tilpasse din blog, når du har lært at bruge Blogger med din egen vært og domænenavn, de virkelig vigtige er at skrive kvalitetsindhold på regelmæssig basis. Det er den store hemmelighed af vellykkede bloggere, og det vil gøre din læserskare vokse og opbygge en trofast følgende der holder kommer tilbage efter mere.