Sådan bruges BlackBerry Storm

Sådan bruges BlackBerry Storm

Da det er den første telefon fra Research in Motion til indslag en touchscreen display, lære at bruge BlackBerry Storm er helt anderledes form, bruger en anden BlackBerry-enhed. For startere, er der ingen trackball og ingen hardware tastatur. I stedet er det store flertal af din grænseflade gøres gennem klikke touchscreen.

Introduktion af Storm

Det er klart, at BlackBerry-telefoner er meget populære blandt erhvervslivet. Det er i høj grad skyldes, at disse enheder er nok den bedste til håndtering af mobil e-mail, men mange virksomheder sætter også pris på sikkerhed enterprise-niveau, som BlackBerry Internet Service og BlackBerry Enterprise Server.

Med BlackBerry Pearl og BlackBerry Storm, Research in Motion synes at være at flytte en del af sit fokus på forbrugermarkedet. Disse telefoner er stadig levedygtige for erhvervsbrugere, men de er beregnet til at være trendy og mere moderne for den gennemsnitlige ikke-erhvervskunde.

Nogle af de grundlæggende funktioner på denne mobiltelefon omfatter en 3,25-tommer touchscreen, high-speed trådløs bredbåndsforbindelse, 3,5 mm lydstik, 1GB intern lagring, microSD ekspansion slot, Bluetooth 2.0, 3.15MP kamera, aGPS og BlackBerry Maps.

Sådan bruges BlackBerry Storm

Ved at lære at bruge BlackBerry Storm, operativsystemet og brugergrænseflade ligner hvad du ville få med andre nutidige BlackBerry-enheder. Hvis du allerede ved, hvordan en BlackBerry virker, så vil du allerede være rimelig fortrolig med BlackBerry Storm.

Der er nogle forskelle, naturligvis, og det mest bemærkelsesværdige ved dette er den klikkende touchscreen display. Dette skulle gøre det muligt for BlackBerry bedre at kunne konkurrere mod alternative enheder som Apple iPhone og HTC Touch Diamond.

SurePress Touchscreen-teknologi

Med den første touchscreen på en BlackBerry, BlackBerry Storm er en væsentlig afvigelse fra den traditionelle BlackBerry interface. Dette er så væsentlig som skiftet fra rullehjulet til trackball flere års ago.Unlike fleste andre touchscreen mobiltelefoner, men den berøringsfølsomme skærm på BlackBerry Storm byder på en to-trins-interface. Hvis du bruger din finger og blot røre ved overfladen af ​​skærmen, det er det første niveau. Hvis du derefter bruge din finger til at "klikke" på skærmen indad, som om det var en fysisk knap, det er det andet trin.

BlackBerry henviser til denne teknologi som SurePress, følgende i navngivning af SureType tastatur findes på BlackBerry Pearl. Den SurePress skærmen er den første ting du bliver nødt til at lære, hvis du ønsker at vide, hvordan du bruger BlackBerry Storm.

For at skrive beskeder og på anden måde indtaste tekst, skal du bruge den anden fase, og "klik" på skærmen for at skrive. Hvis du blot svæve og "touch" skærmen, vil de virtuelle taster bliver fremhævet som vist på billedet ovenfor, men de vil ikke blive indtastet.

Surfe på Mobile Internet

Som med Apple iPhone, navigere gennem internettet på BlackBerry Storm indebærer aflæse bevægelser på touchscreen display. Hvis du vil rulle gennem en webside, skal du blot trække fingeren fra den ene ende af skærmen til den anden, som om du flytter et fysisk stykke paper.Unlike iPhone, men der er ingen multi-touch interface til at zoome ind og ud på websider. Du skal i stedet hente menuen for at zoome med bestemte intervaller. Ved at klikke på dette link vil indebære at trykke på skærmen indad på den ønskede link, ligesom du ville, når du indtaster tekst med skærmtastaturet.

Downloading Yderligere Apps

Nu hvor du kender det grundlæggende i, hvordan du bruger BlackBerry Storm, kan du være længsel efter at udvinde ekstra funktionalitet ud af den nye hot smartphone. Der er en række af BlackBerry Storm applikationer til MMS, instant messaging, foto management og meget mere. Disse kan tilgås ved hjælp af BlackBerry App World. Der er også tredjeparts software-applikationer tilgængelige via alternative kilder.

Et nyt kapitel i BlackBerry

Baseret på udviklingen i smartphone industrien som helhed, er touchscreens hurtigt stigende i popularitet, så det gav mening for RIM at producere en af ​​sine egne. At lære de ins og outs af BlackBerry Storm kan tage en lille smule af praksis, men du får hænge af ting på ingen tid overhovedet.