Sådan bruges Antikke Syning Machine Skuffer til at dekorere en hjem

Antikke symaskine skuffer er disse små hårdttræ kister, der er kunstfærdigt designet til at supplere deres oprindelige syning instrument. Skufferne selv kan stå alene som et fast punkt i dit hjem og have et par spredt omkring dine værelser kan bringe en indvirkning på atmosfæren på stedet.

Her er nogle ideer til at bruge antikke symaskine skuffer til at dekorere et hjem.

  • Brug den til at gemme kontorartikler. En vintage træhåndværk kan have moderne betydning ved at lagre optiske diske, flash-drev og andre kontorartikler. Lad det gøre opmærksom på sig selv midt i skæret af metal og glas for at tilføje flere appel til din arbejdsplads. Dens lange, rektangulære form passer perfekt til mange elektronik og kontorartikler. Du kan også holde det ud over telefonen og gemme kuglepenne, memo puder og adressebøger for bekvemmelighed.
  • Dyrke planter i det. Placer nogle plastik foring langs det indre for at forhindre vand nedsivning. Tilføj nogle rige lerjord i skuffen derefter plante nogle planter, såsom kaktus eller vedbend. Sæt den i din have eller indendørs. Du kan også holde det i haveskur til butikken haveredskaber og forsyninger.
  • Gøre det til en tilbehør rum. Dine smykker, armbånd, hår bands og alle andre dekorationsgenstande kan gemmes i skuffen. Find et dejligt sted i din kommode at placere det derefter sætte kun det essentielle i den. Du kan også sætte det i køkkenbordet eller i nærheden af ​​døren som et sted at sætte det daglige nødvendigheder som bilnøgler, lommelygte og opladere. Endelig kan du holde det tæt på dit tv og gemme din fjernbetjening, tv-guide og videoudlejning der.
  • Placer nogle duftende stearinlys i det. Hold det i køkkenet og lys det under særlige lejligheder at imponere dit gæt.
  • Hold det på toppen af din toilet tank. De må gemme læsning materialer, smarte sæber og rene vaskeklude. Dens proportioner og størrelse vil passe perfekt med de fleste toilet tank toppe. Skub en strikket mat under det at forhindre udskridning.
  • Placer den i garagen. Dine små værktøjer og hardware leverancer kan handily opbevares i en temmelig stor skuffe. Placer et papir foring langs bunden af ​​skuffen derefter erstatte det hvert år til vedligeholdelse. Opbevar kun det væsentlige og ikke overbelaste det; du vil kun gøre på udkig efter de værktøjer, du ønsker sværere hvis du nødt til at gå igennem hver lag hver gang. Du kan også bruge det i løbet af garage salg til at gemme små ting til salg, eller tilbyde skuffen for salg, når dens indhold er blevet afhændet.
  • Brug den som en hobby skuffe. Uanset om du er til strikning, elektronik, håndværk eller papirarbejde, kan en symaskine skuffe gemme dine basale forsyninger og ufærdige arbejde. Du kan tage den med dig overalt og sæt på sofaen eller gulvet.

Gamle symaskine skuffer kan tilføje et strejf af varme i dit hus. Prøv at kigge efter dem rundt loppemarkeder eller garage salg, eller endda søge efter dem online.